onsdag, maj 02, 2012

STORT GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Till en av mina allra Bästaste Bästa Vänner!

Tänk för en vecka sedan var du här (kortet här är taget onsdagen förra veckan) och nu är du tillbaka i Stockholm igen. Hoppas att jetlagen gått över vid det här laget och att din tusenfoting där hemma nu har börjat få gå in alla skorna som inhandlades här... Nu har vi varit i metropolerna Umeå, Stockholm, Sö'tälje, Örebro, Västerås, Kinna, Tibro, Veberöd (Ja, Skåne runt faktiskt....) och New York ihop! 

Vill passa på att önska dig 
ett RIKTIGT FINT NYTT ÅR! 
Det sista i det här decenniet då'rå... 

KRAMAR från oss alla här!
Lill-Skruttan också. Hon undrar så när vi ska ses igen...

2 kommentarer:

Sahra sa...

Han köpte en hatt. Wow. Skitsnygg. Jag älskar sådana där specialaffärer där allt finns och servicen är exceptionell. Framförallt bestående av oerhört kunnig och kompetent personal. Träffas ni i sommar när ni åker hem? Goa vänner ni har.
Visste inte att Sockerbit hade lite allt möjligt. Måste nästan avlägga ett besök där.
Kram

Saltistjejen sa...

Sahra,
japp han köpte denna och även en annan i en annan hattaffär någonstans på 5th Ave. Och visst är det superkul med specialbutiker där personalen är kunnig och där utbudet är stort!
Vi får se ifall vi kan ses i sommar då vi kommer till Sverige. Inget är klart än. Allt beror på när vi åker, och OM vi åker till Stockholm och isåfall hur länge vi är där. Att vi åker till Skåne är givet eftersom M's syster gifter sig och det är till hennes och Loffs bröllop vi ska till, men sedan är allt annat oklart. Jag hoppas vi kan ses men som sagt, vi får se.
Kolla gärna in Sockerbit. Jag rekommenderarr ändå en promenad runt i de kvarteren så varför inte kika in!? :-)
Kram!!