lördag, maj 19, 2012

Kort från The Great GoogaMooga Festival

Klockan är mitt i natten så det blir en mycket kort rapport från The Great GoogaMooga - Matfestivalen som gick av stapeln i Brooklyn idag. Underbart väder. Rolig, spännande och god mat. Härligt sällskap. Glada barn. Vad mer kan man begära?! Skulle alltså kunna sammanfatta dagen som riktigt lyckad! 

Stora scenen (bilden togs då vi just kommit in på GoogaMooga-området. Då var det fortfarande ganska mycket plats på gräsmattan. Ett par timmar senare var här smockfullt.)

Solbrillstjejer

Här äts det första inköpet - en smörgås med bl a gåslever.

W och Lill-Skruttan var glada att se varandra igen. Vi sågs ju förra helgen så de tog liksom mest bara vid där de slutade då.

Vår första rätt köptes hos Tia Pol - Det var en grillad vårlök med en god romescosås samt en supergod basilikalemonad.

Mer från vår dag på GoogaMooga kommer senare. Men nu blir det sängen. Efter två mer eller mindre heldagar ute på vift känner jag mig lite trött. Jag är så glad över att det endast är söndag imorgon och inte måndag. Eftersom dagis var stängt i fredags är jag lite vill på dagarna och har hela dagen haft söndagskänsla. Men varenda gång jag kommit på att det faktiskt bara är lördag har det känts otroligt bra!

14 kommentarer:

Channal sa...

Basilikalemonad låter lite konstigt, men säkert gott! GoogaMooga låter som geggamojja! Haha! Härligt att dagen blev så lyckad för alla! Nattinatti till och en godmorgonkram från mig! Anna

Emma sa...

Härligt! Nomnomnom !

Och zzzz...här är det som sagt MITT i mittersta natten! Har en son som plötsligt fått för sig att vara vaken i ngn timme...suck. (Skönt att jag tillhör den första internetgenerationen -vad vore nattvak utan bloggar?)

Härligt det ser ut!

Vi har helgdag på måndag i stället. Då är det Victoria's Day. Ja, här står vi ju under brittiska kronan. Det kanske ska renga och om att I's konferens börjar då så ser jag fram emot att vara hemma själv med två rastlösa barn hela dagen (omÖjligt) eller ut i regnet med dem bägge två. Jag tror att IMORGON är en bra dag för att köpa den där tvillingvagnen....

skulle solen skina blir det nog park, park, park...

Skönt att det blev lyckat trots att det kom mycket fok till slut!

Nä, nu somnade lilltjockisen, bäst jag tar efter honom...

Mrs Clapper sa...

Vilket härligt namn på en festival! Ser fram emot fler bilder med spännande mat. :)

Trillingnöten sa...

Åh vilken härlig dag! Glada barn är guld värda! :) hahaha

Anonym sa...

Vilken lyckad dag! Mys med vänner & smaskiga saker för smaklökarna.=) Hoppas ni får en lika trevlig söndag!

Martina sa...

Ni verkar haft en härlig dag! Med spännande mat!
Underbar bild pa dig och Lill-Skruttan i solbrillor!
Kramar

Saltistjejen sa...

Channal,
det låter lite kontstigt med basilikalemonad jag håller med, men det var verkligen jättegott!
Och visst låter googamogga som geggamoja! Det tycker jag med :-)
Kram!!


Emma,
oj lite vakennätter alltså. Hoppas ni fick sova nu på morgonen iallafall. Eller får en eftermiddagslur senare idag. Skönt att ni har helgdag imorgon. Hoppas på fint väder. Här ska det bli regn hela nästa vecka som det ser ut nu. Trist.
Kram!!


Mrs Clapper,
ja det var riktigt riktigt bra! Men jag är glad att vi var där ganska tidigt för när vi lämnade var det alldeles för mkt folk för mig.
Kram!!


Trillingnöten,
ja det var en fin dag med god mat och glada barn! :-) Det sistnämnda är verkligen nyckeln till om en dag ska bli lyckad eller ej tycker jag nuförtiden haha!


penny,
ja det var en härlig dag!!
Idag vill jag nog inte ta mig så långt utan hålla mig på gångavstånd. :-) Men vädret är fint idag med. Får passa på att vara ute för det ska blir väldigt regnigt nästa vecka.
Kramar!


Martina,
ja det blev väldigt lyckat!
Kramar!!

Anonym sa...

Lite som gamla Vattenfestivalen med alla olika matplace. Eller restaurangernas dag i Kungsan. Låter som ni haft några toppendagar. Kram Sahra

Saltistjejen sa...

Sahra,
haha ja lite faktiskt. Den stora skillnaden är väl att i stort sett alla matställen som deltar i GoogaMooga håller en otroligt mycket högre klass än de flesta krogar gör i Stockholm....? Så detta är verkligen en matfestival för många som är otroligt matintresserade och/eller kräsna också. :-)
Kram!

Steel City Anna sa...

Ser riktigt somrigt ut!

Liz sa...

Harlig dag och vilken tur att ni fick sa fina dagar nu eftersom det tydligen ska bli regn pa er sida av landet..:)
Vilken jatteharlig bild pa dig och E med solbrillorna!!! Den passar ju perfect under bilden med er busandes pa bilden fran Maj 2011, perfect nu med May 2012!!! :D
Stor kram!

Suzesan sa...

Åhh jag tänkte på att jag satt och var nervös när vattnet gick på tunnelbanan OCH så är Lill-Skruttan en Stor-Skrutta och så söt.

Härliga bilder så kul med sånt med GoogaMoogaMAT så där.

Kram
/Susanne

Lotta sa...

Vädret är ju helt otroligt härligt och perfekt för festivaler!!

Saltis, det ser helt fab ut, och jag kan tänka mig att ni ätit gott.

Ser fram emot mer!!!

Kram söta du!

Saltistjejen sa...

Steel City Anna,
ja det VAR det verkligen!
:-) Skönt somrigt!


Liz,
ja det var fantastiskt väder de senaste dagarna här. Men nu kommande vecka ska det bli en hel del regnande. Känns bra att kunnat ta vara på vädret nu iallafall. Tack också för komplimangen om bilden! Haha, och ja jag borde uppdatera mina bilder här. Både i headern samt på sidan. Igen.
:-)
Kram!!


Suzesan,
hahaha vad du är SÖT! Det var ju ett tag sedan men visst, jag tänker på det då och då jag med. Och särskilt runt tiden för när det hända. :-)
Mycket händer ju när de är små och de förändras och växer så otroligt fort!
Kramar till dig!!!


Lotta,
japp det har varit ett helt otroligt väder! Men nu väntar regn. Iallafall här hos oss. Enligt prognosen.
Vi åt mycket gott och det var roligt att vara där!!
Mer om det kommer senare. Just ikväll orkar jag dock inte.
KRAM!