tisdag, maj 15, 2012

Yeees!!!

Rangers vann första matchen i semifinalen mot Devils! 3-0. Vi som inte har kabel längre får följa matcherna via radio. Jag inser att jag nog måste börja plugga på namnen lite bättre, för det är svårt att hänga med vad som händer då man inte kan sitt lags spelare. När man inte visuellt kan följa lagtröjorna är man ju hänvisad till just namnen. Vid en snabb titt på laget insåg jag att det just nu förutom Henrik Lundqvist finns ytterligare två svenskar i laget, varav en är från min gamla hemstad! Carl Hagelin. Den andre är Anton Strålman från Tibro. Dessutom är ju en av Rangersspelarna norrman och har samma namn som M. Men det kände vi till sedan tidigare.

Nu är det 6 semifinalmatcher kvar. Mot New Jersey.
Let's Go Rangers!!

8 kommentarer:

Katarina sa...

Nu blev jag lurad! Med rubriken Yeees,, så trodde jag,, tänk om Saltis gått och fått ett jobb.. Men jag hatr ju börjat förstå att du är ett hockey fan också.

Jag gillar ishockey, men det blev väl enkklet så när man växte upp i en hockey stad..Kram

Annika sa...

DUMMA!! ;-)
Ja, jag är lite PUTT över hur det gick i matchen i lördags...*mutter mutter*.
DAMN Rangers, slå ut The Caps på det där viset.
Hmmpff...
NU kvittar det mig hur det går framöver.
Men, jag tycker också att NHL är jädrigt KUL om ens lag spelar och speciellt om man ser det LIVE!!! Vilket DRAAAAAAAAG!!!!
Norrmän och hockey är inte vanligt, konstigt nog. Det brukar vara svennar, ryssar, finnar och tjecker som dominerar fr europa. I Caps har vi två duktiga svennar.
Aja, nu får du heja dig blå ett tag framöver :-)
KRAM!!!

Saltistjejen sa...

Katarina,
nej tyvärr var det inte ett jobb. DÅ hade jag nog skrivit ännu fler utropstecken. ;-)
Jag är ju också från en hockeystad även om de inte har så många världsspelare nu. Ja, förutom Hagelin då ;-)
Kram!!


Annika,
Hahaha jag kan förstå att du är lite putt. MEN i år var Rangers bättre än the Caps. Sorry! NU hejar jag på King Henrik och hans lag. OCH det är lite extra kul att de är i semi mot The Devils. Eftersom de spelar ofta mot varandra annars också. Som ett Derby i semin! :-) Lite extra kul som sagt.
Kram!!

Petra Mitt i Livet sa...

"Vår" Mattias Tedenby blev ju tyvärr nedflyttad från Devils till farmarlaget men han är kvar här nu som reserv. Jag hoppas att han får chansen att visa vad han går för och DÅ hejar jag naturligtvis på Devils!! Annars bryr jag mig inte så mycket alls faktiskt ;-) Men det ÄR en häftig upplevelse att se hockey LIVE - oavsett vilka som spelar. Jag har varit på två matcher (i NJ och Long Island) tack vare att jag har en man som är väldigt intresserad. Vilka shower alltså!!
Kram!!

Saltistjejen sa...

Petra,
haha ja du siåfall kommer vi heja på varsit lag då! ;-) Det har Annka och jag gjort flera år i rad men då redan im kvarten eftersom Rangers och The Caps har mötts i kvartsfinal flera av de senare åren. :-) Haha!
Och visst är det COOLT med hockey live! Vi har varit på ett par matcher. då faktiskt mot just Devils här i MSG! Så HÄFTIGT! Men att se en sådan här match i slutet av säsongen måste vara ännu häftigare.
:-)
Kramar!!!
Ps hoppas vi kan få till en fika nästa vecka!

Emmama sa...

Kul med hockeyintresse, jag är själv fotbollsgalen! Jag hinner inte med i hockeyn och ser aldrig vart pucken är.. :) Hejjar du på Sverige också nu? Det ska visst pågå en match ;) Kram!

Saltistjejen sa...

Emmama,
haha ja, du bor ju i Europa och där är väl de flesta mer eller mindre fotbollsgalna. Själv har jag alltid varit hockeyintresserad. Säkert för att jag växte upp med Hockey i en hockey-stad. :-)
Jag har inte följt VM alls faktiskt. Som boende här i USA blir det mer Stanley Cup som intresserar.... Men jag borde kanske ha mer koll på Tre Kronor nu. Som tonåring var ishockey-VM en av årets absoluta höjdpunkter för mig hahahaha!!! :-)
Kram!!

Lotta sa...

Jag har helt missat det här....!


Hockey är kul, borde engagera mig lite mer.

En snabbis ikväll, har precis kommit hem och borde äta men jag kunde inte låta bli att läsa först ;)

KRam!