torsdag, maj 03, 2012

Jaaa!!!

NY Rangers lyckades peta in ett vinnarmål i matchen mot The Capitals! Efter nästan ytterligare en hel match i tid. Övertid. Otroligt! Jag visste inte att man körde 20 minuters övertid i slutspelen och att man körde övertid fram tills att man har en vinnare. Men tydligen gör man så. Det innebar alltså tre övertidsperioder vilket då motsvarar nästan 3x 20 minuter. Det vill säga i stort sett två matcher i rad! OTROLIGT!!!

Nu står det alltså 2-1 i matcher till Rangers mot Capitals. Hoppet lever alltså än. Men jag vet att vi i stort sett alla tidigare år då vi mött The Capitals i slutspelen förlorat. Well well, Kanske blir det ändrign på det i år. Hoppas kan man ju alltid.

2 kommentarer:

Annika sa...

DU MENAR NEEEEJ!!!
Surt sa räven..
Men vilken MATCH!!
Det var som två matcher i rad. Spelarna var helt slut efteråt.
Nu lämnar de Washington, två spel på Madison.
Men GOOOOOOOO CAPS!!!!!!!
:-)

Saltistjejen sa...

Annika,
hahahaaa! Ja du vi hamnar nästan alltid här. Varje år så råkar Rangers möta Capitals i slutspelen! :-) Och du och jag hejandes på var sida. ;-)
SÅG du matchen??? Vi har ju inte kabel så vi kan inte se matcherna (de sista brukar man ibland kunna se på vanlig kanal men inte än), men lyssnade istället. Du vet som radiosporten. ;-)
Sååå spännande! Och FY vilken energi de måste ha ändå. TVÅ matcher på raken! Jag var överraskad att de lägger upp matcherna så i slutspelen. I typ VM eller OS så spelar man ju först övertid men det är väl bara 2 x 15 tror jag och sedan går man till straffläggning.
KUL var det iallafall för oss Rangers-fans,
Men jag gissar att ni Caps kommer slå oss till slut ändå. Det brukar ju vara så.... :-/
KRAM!