måndag, maj 07, 2012

Som en ny person

Eller kanske inte helt ny då. Men bomullsvadden i huvudet är borta. Den krypande segheten i kroppen likaså. Efter att totaldäckat här hemma på sängen efter dagisfrukosten och sovit i ungefär 4 timmar känner jag mig som mig själv igen. Om än fortfarande lite småseg. Men den där overklighetskänslan är borta. Liksom fördröjningen. Ni vet man tänker en tanke men sedan är det som om det tar lite extra tid innan man verkligen gör det man tänkt. Nu hoppas jag klarar mig till ikväll.

Tur var det ändå att våra vänner hörde av sig och avbokade mig som "barnvakt". För jo, egentligen skulle jag tagit hand om deras lilla tjej nu på eftermiddagen ett par timmar. Då båda föräldrarna behövde vara på jobbet. Dottern hade feber igår och med dagisets policy om att vara hemma minst en dag efter feber så gjorde det att någon skulle behövt vara hemma med henne idag. Men jag förstod det som att de helt enkelt tog henne till läkaren i morse eftersom hon verkade hur pigg och frisk som helst. Där kollades hon och friskförklarades. Så de kunde ta henne till dagis ändå idag. För jo, det kan man göra bara man har läkarintyg på att barnet är friskt. Alltså kontaktade de mig i förmiddags då jag just kommit tillbaka hem från vår dagisfrukost och sa att jag inte behövde ta hand om dottern på eftermiddagen. Vilket för min del, efter denna natten kändes riktigt skönt. Även om jag normalt gärna tagit hand om henne en eftermiddag för hon är så go! Men nu kunde jag sova en timme längre vilket var välbehövligt.


8 kommentarer:

Annika sa...

Det var bra att du slapp barnvakteriet efter din mastiga natt, Saltis.
Men nu har du en bra resume. OCH snart ska du ha ett jobb, for sure.
Teacher appreciation week even på HS. Jag tänker bara donera lite pengar, inte laga ngn mat.
Hoppas att huvudet känns klart nu.
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det var skönt att inte behöva vara barnvakt idag faktiskt. haha, om jag får ett jobb återstår att se, men det kändes bra att iallafall kunna skicka sin resume till ngn som eventuellt kan vara intresserad. :-)
TA är SUPER tycker jag!!!! :-)
Kramar!!

Channal sa...

Skönt att du har fått sova ut lite efter ditt prentande! Nyfiken, vad handlar din resumé om?
Kramar Anna

KARLAVAGNEN sa...

Glad att du mår bättre. Jag har varit på bröllop i Madrid och det är först idag tisdag morgon som jag känner mig som en människa igen. Å då har det inte konsumerats massor med alkohol,utan mer flugits, nya skor (protesterande fotsulor), trötta ben, sömnbrist, och massor med kära återseenden som rörde upp känslor.
Vi hörs! Kram!

Saltistjejen sa...

Channal,
tack! Ja det ar skönt. Och min resumé handlar om min utbildning och jobberfarenhet. En resumé är ju som en förkortad variant av ett CV ungefär.
Kram!!


Karlavagnen,
det låter som du haft en intensiv helg. Om än rolig. Men man kan bli helt slut av sådana dagar, särskilt när man haft det känslomässigt intensivt.
Hoppas du fortsätter smälta allt nu och får sova ordentligt om nätterna!
Kramar!

Maja sa...

Bra sova ut lite. :)

Kan du kontakta mig när du ser detta? Tänkte fråga dig en sak gällande din blogg om det går för sig.

Maja sa...

Glömde lämna min mail:
kladermys AT yahoo.com

Saltistjejen sa...

Maja,
hej och kul att du vill kommentera här! Nu blev jag nyfiken! Ska maila dig. Tack för kontaktinformationen!
:-)