tisdag, oktober 04, 2011

Det blev ju inte så ensamt

Gårdagskvällen blev ju inte särskilt ensam alls. Inlägget jag skrev igår med bilder på M och Olgakatt hade jag satt på schemalagd publicering men innan det ens publicerades så var vi i gott sällskap. R´s pappa hörde nämligen av sig och ville gärna att vi skulle komma förbi och hälsa på. Textmeddelandet i min mobil löd såhär:

"Any chance R can see E tonight? He misses his woman."

Hahahaha!!!! Inte kan man låta en gentleman sitta och längta och trängta efter Kvinnan i hans liv inte. Alltså åt vi en snabb middag här hemma och promenerade sedan över till R. Det blev en helkväll och ungarna hade hur roligt som helst. Ett tag var vi alla samlade i R´s rum och lyssnade när A läste böcker i ljuset från Lill-Skruttans ficklampa. MYS! Sedan mer ficklampslek i mörkret, vattenlek i handfatet och så småningom blev det till och med skumbad tillsammans. Själv hade jag supertrevligt tillsammans med A och K samt lilla Baby E.

Lässtund med ficklampor

Kompisbad!

Idag är det Olgakatts sista dag här för denna gången. I eftermiddag åker hon till flygplatsen för att borda sitt plan tillbaks till Sverige. Det har varit så roligt att ha henne här på besök, och som vanligt känns det sorgligt när man ska ta avsked och inte vet hur länge det kommer att dröja innan man ses igen. Men om inte förr så lär vi ses till slutet av nästa sommar iallafall. Men man vet ju aldrig. Kanske ses vi även någon gång innan dess.

10 kommentarer:

Desiree sa...

Det är underbart att Ella och R har varandra och att ni också har umgänget med R´s föräldrar. Det blir ju nästan som en storfamilj då ni kan träffas ofta eftersom ni bor i samma hus.
Det är kul med besök men alltid lite vemodigt och tomt när de sedan ska åka hem.
Kram!

Taina sa...

Himmelens kul med så bra grannar/vänner!

Hahahahaha "...his woman"!!!! Underbart!

Kramar!!!

Petra H sa...

Helt fantastiska grannar ni har! Det är få förunnat att ha en sådan fin kontakt med sina grannar, speciellt om man bor i lägenhet vilket egentligen är konstigt eftersom man bor så mycket närmare. Eller det kanske är jag som har fel som tycker det verkar som man har bättre kontakt med grannarna om man bor i hus? (om man ska generalisera...) Och vad gulligt med R's woman :D
KRAM!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det är jättemysigt att de är sådana vänner. Och härligt att vi blivit vänner med föräldrarna också! :-)
Visst är det vemodigt när besöken reser. Men man är glad över att man fått ses! .-)
Kram!


Taina,
ja det är fantastiskt med bra vänner som dessutom finns på nära håll för spontankvällar som dessa.
Och du, nog är Lill-Skruttan R´s woman alltid haha! ;-)
Kramen!


Petra,
ja det är underbart! Jag tror att det är olika detta med hur bra kontakt man har med sina grannar. Kanske är det så att om man bor i flerbostadshus så innebär detta att man ofta bor i en större ort vilket gör anonymiteten större? Kanske är det även så att många som bor i egna hus ser och lär känna sina grannar "över buskarna i trädgården", eller så? Vet inte, men det KAN ju vara så. Å andra sidan känner jag även de som bor i villor och inte alls har så mycket kontakt med sina grannar så lite beror det nog på område också. Men visst har du rätt i att det känns som om folk som bor i flerbostadshus oftare är mer anonyma än de som bor i villor/radhus etc
Kram!!

emma sa...

His woman, haha. Sötisar! Håller med P, vad roligt med så mkt goda grannar och kompisar till E. Så praktiskt och mysigt. Bykänsla mitt i metropolen.

Saltistjejen sa...

Emma,
jape his woman.... ;-)
Oc ja än är vi lyckligt lottade med så himla fina vänner omkring oss här.
:-)
Kram!

Trillingnöten sa...

Vilka fina vänner de är! :) Det är härligt med sånt. Klart att han måste få träffa sin "kvinna" då! Hahahaha...Väldigt sorgligt med avsked. Speciellt när man aldrig vet hur länge man blir ifrån varandra! Kram!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
haha ja de är så himla söta de två!
Och avsked känns inte bra, men vi är glada att vi fick träffa olgakatt nu och att hon hade en så bra New York vistelse här.
Kram!

Annika sa...

"Misses his woman"---love ti!!
Ni fick en helkväll hos er fina grannar.
Ja, nu har hon ÅKT!!
Men hon är så flitig NYC-besökare att jag hoppas att hon snart kommer tillbaka.
Fan, jag är så lessen att jag missade er :-(
Kram!

Saltistjejen sa...

Annika,
haha ja visst är det kul med "his woman".
En fin kväll fick vi också. Men nu är Olgakatt hemma igen och förbereder sig på sin nästa resa. Om en knapp månad drar hon till Kina! Igen! :-)
Och du lär säkert kunna träffa henne nästa gång hon kommer hit. VI ses väl när ni kommer innan jul!! :-)
KRAM!