onsdag, oktober 26, 2011

Dinosauriebekymmer

Idag kom dinosauriekostymen vi beställde till Lill-Skruttan i söndags. Självfallet var det FEL storlek!!!! Gaaah!!! När hon provade insåg vi att den verkligen var alldeles alldeles för liten. Inte en chans att hon kan ha den. Så det blev till att paniksurfa runt på nätet igen och till slut hittade vi en T-Rex-kostym i hennes storlek. Som mot extra betalning för snabb frakt ska vara oss tillhanda nu på fredag. Nu är det bara att hoppas att det blir rätt storlek denna gången! För det var inte vi som beställt fel storlek utan företaget som skickat oss fel. När M ringde och klagade så berättade de att den vi beställt var slutsåld. Så nu ska de skicka en return label och så ska vi få pengarna tillbaka för den. Men min oro just nu handlar inte alls om att vi inte ska få tillbaka de pengar vi lagt ut för den felaktiga kostymen, utan om att den som ska komma nu innan helgen också ska visa sig vara fel storlek. Då kommer det bli gråt och tandagnisslan här kan jag lova. Jag hoppas bara att det här andra företaget har bättre koll än det förra....

Jag har dessutom tusen andra saker som snurrar runt i mitt huvud som små blinkande satelliter så detta med kostymen kom inte riktigt bra i tiden kände jag. Tur att M var den som tog tag i allt och ringde och letade efter en ny.

12 kommentarer:

Loppan flyttar västerut... sa...

Oneej, vad dumt! Klart skruttis ska ha dino-dräkt, vad annars? Håller tummar o tår för att den kommer i tid, tur att posten har lördagsutkörning :-)
Kram

Petra H sa...

åååh nej, vad tråkigt och jobbigt med en massa extra strul! :-( håller tummarna att det löser sig! själv upptäckte jag en felleverans när min syster kom hit m ett paket som jag beställt till hennes adress i Sverige. fel färg och fel storlek på en amningstopp men istället för att strula med att skicka tillbaka ska en gravid kompis som är lite större än jag få den. men väldigt tråkigt och störigt ändå!
kram

Anonym sa...

Besvikna barn är ett elände.
Det är nästan det värsta jag vet.
Det gör ont ---så jag hoppas det reder upp sig.
Kram från Eva i Tyresö

Saltistjejen sa...

Loppan,
ja nu hoppas vi så det knakar här borta att det ska blir rätt rätt rätt.
Och ja tur att posten kommer på lördagar även om jag hoppas att dräkten kommer redan på fredag.
:-)
Kram!!


Petra,
ja det är så himla typiskt. Självklart är det vårt fel från början eftersom vi var alldeles för sent ute med detta och storleken vi ville ha är slutsåld nästan överallt. Men vi tänkte att det var fixat när vi hitade den på Toys R Us online. Och blev så glada. men men de skickade ju storleken mindre så nu hoppas jag att det här andra företaget inte gör samma sak....
Trist med din topp också men hoppas att du får tag på åtminstone rätt storlek! Bra att en kompis kan ha den iallafall!
Kramar!


Eva,
ja det är ju så ledsamt särskilt när man känner att man själv orsakat det.... Vi skulle börjat med detta för en månad sedan minst insåg vi nu, men vi båda trodde verkligen att det skulle finnas gott om kostymer ända fram till Halloween.
Kram!!

Fröken fräken sa...

Åh nej va tokigt att dom ens skickade en dräkt då om den ni ville ha va slut. Hoppas hon får va en dino på halloween. Ska du klä ut dig också? Jag tycker inte så mycket om att klä ut mig men jag är tjatad på så vi får se.
Kram

Saltistjejen sa...

Fröken Fräken,
ja det var jättetokigt. Plus att man själv känner sig så dum som inte påbörjade letandet i tid...
jag vet inte om jag ska klä ut mig. Vi får se. Det blir isåfall inget "storstilat" med hel kostym eller så utan kanske bara något litet på skoj. Vi får se. Förra året hade jag Mimmi Pigg-öron och målade näsan svart som nos. E var ju Mimmi Pigg (Minnie Mouse) då så jag var det tillsammans med henne. :-)
Kram!

Desiree sa...

Håller tummarna för att ni får den i tid. Förstår paniken. Det är ju typiskt att det blir fel också då man har en massa annat att tänka på. Men man får hoppas på ett gott slut och att den kommer tills imorgon.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack! ja det känns så typiskt att det blev fel trots att vi beställde rätt sak från deras hemsida. Jag undrar ifall de "bara" slarvade eller om de stoppade ner den mindre storleken trots att de visste att den större var slutsåld, bara för att de hoppades att vi skulle behålla den?
Nu hoppas vi att det blir rätt storlek och att den kommer imorgon!
Kramis!

Karin sa...

Attans med dräkten! Håller tummarna för att det blir rätt denna gång
Var på Buttriks och köpte kattöron och svans till lilla R som han ska ha på maskeraden på fredag. Sedan till tjejavd på HM och köpte svart tröja o svarta tights (varför är det tjejigt undrar vän av ordning).
Håller både tummar o tår för att tomtens nissar kommer med ett roligt jobb till dig!
Jag vill oxå tacka för ditt fina inlägg på I:s blogg :)
Kramar!!!!

Saltistjejen sa...

Karin,
Kul att R ska ha maskerad!! Är det på dagis? Haha ja man kan udnra vaarför svart tröja o svarta tights är tjejigt? Den nya "lilla svarta" fast för barn??? ;-) Knas!
Ja vi hoppas på att tomten ska komma med ett fint jobb inslaget till mig! :-) Tack för dina tummar! Och I's blogg är så rolig att följa! Även om jag inte lusläser alla inlägg. Hon gör ju rätt många om dagen hahaha ;-)
Kramar!!

Annika sa...

NEEEJ!
FAN OCKSÅ!!!
Typiskt.
Måtte det ordna sig NU då så Bellan inte ska bli lessen.
kram!!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja nu hoppas vi och håller tummarna! :-)
Men på NÅGOT vis får vi ju fixa det även OM det skulle bli fel igen. Då får vi försöka övertyga henne om att hon kan vara ngt annat....? Eller försöka gå till skräddare och sy om de lite? Om det nu inte är försent...
Kram!