torsdag, april 26, 2012

Dagens Donuts

Japp idag blev det donutfika med Honken och Holmskan. Efter att de spenderat ytterligare en dag ute på Manhattans gator. Ett par skor rikare var de då de knackade på dörren. Samt några andra påsar också, fyllda med saker. Det är bra med vänner som kommer hit och försöker hjälpa den amerikanska ekonomin lite. Och det är ännu finare med vänner som kommer förbi på en fika. Kaffe och donutssugna. Det blev en riktigt god fika. Mumsigt och Mysigt! Just det som man så ofta längtar efter att få göra med sina vänner. Ta en kaffe ihop. Snattra lite om allt och inget. Fnittra. Ta en påtår. Torka bort lite socker ur mungipan och prata vidare. Tillsammans. Ååååå jag njuter av att kunna göra det. Nu. Och vill inte riktigt tänka framåt. Inte tänka att om bara två dagar till så har vi återigen hela Atlanten mellan oss. Nej nej! NU är NU och det är en hel dag imorgon också.
11 kommentarer:

Lotta sa...

Nu är nu, visst är det så. Och jättemysigt att fika ihop!!!! Gud vad era donuts ser goda ut. Gillar när de ligger så där uppradade ;)

Njut!!!

Kramar

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja man måste tänka så. Att tänka på annat vore för sorgligt. Och ja, våra donuts VAR GODA!
:-)
Kram!

Coolaannna sa...

Donuts är goda! Smakade en bit i går på Lovisas med blåbärssmak! Jodå, vi har såna här i vår ICA-butik!

Åh, förstår din sorg att vännerna åker hem men njut nu sista dagen!

Tur det finns Facebook, Sms och Skype!!

Fredagskramen! Anna

Coolaannna sa...

Donuts är goda! Smakade en bit i går på Lovisas med blåbärssmak! Jodå, vi har såna här i vår ICA-butik!

Åh, förstår din sorg att vännerna åker hem men njut nu sista dagen!

Tur det finns Facebook, Sms och Skype!!

Fredagskramen! Anna

Saltistjejen sa...

Coolaanna,
Ja visst är det gott!!
Att vi får en dag tillsammans till känns sp bra. Och det har ju varit en sådan lyx att få träffas under en hel veckas tid, så egentligen är jag GLAD. Men visst önskar jag att det vore enklare att kunna träffas oftare. Skype o email är suveränt men ändå såfattigt jämfört med att ses IRL. Särskilt som tidsskillnaden gör att just Skype ofta kan vara knepigt att få till. Tyvärr. Men man får se det positiva i att vi trots avstånd i både tid o rum har en vänskap som helt klart blommar ändå. :-)
Kram!!

Desiree sa...

Klart ni ska njuta så mycket ni bara kan av varandra nu. Inte tänka på återresan. Hoppas att ni kan ses snart igen och däremellan Skypa och njuta av alla dessa underbara minnen som ni fått tillsammans här och nu i NY.
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Även om jag inte gillar donuts så fick jag tårar i ögonen av det du skrev. Känslan känns igen!!! Snöööörvel!

Saltistjejen sa...

Karlavagnen,
ja det är ju tyvärr ofta så det känns när man träffar älskade personer. Man vill så gärna fortsätta att ha dem nära men man vet att det endast är för en kort tid. Samtidigt är man så glad och tacksam över att få DEN tiden! :-)

✿Ewa sa...

Åh så goda de ser ut! Så härligt det är med riktigt nära vänner. Förstår att du inte vill tänka på att de snart ska åka.

Stoor kram!

finelinan sa...

Gott med donuts! Mina favoriter finns i en liten Donut-shop strax intill Picadilly Circus i London. Inget kan slå dem! Men, jag har förstås aldrig varit i New York och prövat era...=)

Saltistjejen sa...

Ewa,
tack! Och ja nära vänner är underbart!!
Kram!


finelinan,
japp donuts är SÅ gott!!!
Kram!