måndag, april 23, 2012

Inte mycket tid

Nu har vi ju besök. Finbesök. Då finns inte så mycket tid. Till annat menar jag. Så jag om ni tycker jag kommenterar dåligt eller svarar dåligt här på era kommentarer så vet ni varför. Men en del måste man ju ändå hinna göra. Trots Finbesök. M jobbar. Och själv har jag suttit en del framför datorn nu på morgonen och förmiddagen. Samt tvättat. Men nu är jag redo för att träffas igen. Våra vänner Holmskan och Honken har tillbringat ett par timmar nere vid Chelsea/Meatpacking. Samt besökt B & H. Men nu är de på gång hitåt igen. Bloomingdales nästa! Och en kaffe. Det bara måste bli en fika någonstans också känner jag. Men de lär inte vara alltför svårövertalade på den fronten...

Och ikväll ska vi besöka gemensamma kompisar. Eller snarare M's och Holmskans gamla klasskompis C. Som jag och M hälsade på för ett tag sedan. Upper West Side. Tror vi promenerar dit genom Central Park om vädret tillåter. Det senare har verkligen varit lite lurigt. Man kan inte tro att det förra måndagen var dryga 30 grader och sol här. Då klagade jag på värmen. Idag känns det nästan lite höstigt ute. Endast 10 grader, snålblåst och mulet. Men så länge det inte regnar är det ju skönt ändå. Och man slipper ju ha ACn igång iallafall. Men lite varmare och soligare väder hoppas jag ändå att det ska bli snart. För Finbesökets skull.

Nedan är Bilder från gårdagen.

De här böckerna råkade stå intill oss på Barnes & Noble igår. Lite lustigt!

Regnprommis från Union Square till Chelsea Market.

Holmskan kollar något på Elenis.

Kollar in bakverken inne i en av de andra affärerna inne på Chelsea Market.Vilka tårtor, cupcakes och kakor där fanns. Och jo, Barbiedockan är en tårta!

Här en tårta till!


Från bakverk till annat.

Lill-Skruttan hjälper Holmskan att välja väska.


Fis på burk och Baconsalt var andra saker man kunde köpa om man kände att man saknade det.

Önskebrunn.

Senare blev det sen brunch på en Diner i kvarteret intill.


Och efter kort besök på Macy´s samt ett lite längre på Skechers (där det inhandlades skor både till Lill-Skruttan och Honken (gissa vems som blinkar när man går och hoppar med dem..?) tog vi oss till 55Bar där vår kompis Chris Bergson skulle spela med Neal Miner.


Det var en riktigt bra avslutning på dagen. Skön jazz, underbart ställe, god öl, härligt sällskap och Lill-Skruttan och hennes kompis C (Chris bergson's dotter) var hur duktiga som helst under hela spelningen

Efteråt provsatt de lite i baren och blev erbjudna en drink av mannen intill. "Can I get you ladies anything to drink?" Men det tackade de vänligt men bestämt nej till. Sötisarna!12 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Vilka fantastiska tårtor!

Emma sa...

nomnom, häftiga tårtor och vilken mysig dag... Minns mina första dagar i NY förra året. Kram

Sahra sa...

Hur hittar vi till chelsea market? Dit måste jag ju bara ta wille.

Channal sa...

Åh så mysigt med finbesök från Sverige! Goa vänner irl är bäst! Ha det gott! Kram... Anna

Annika sa...

SÅKLART att du inte har tid med bloggrundor nu. OCH DET ÄR LUGNT!!!
Ha det sååå jättekul!!!
Kram!

Lotta sa...

Njut av besöket nu!!! Blogga när du hinner.

Chelsea Market är såå trevligt. Kul att ni gick dit.

Ha så trevligt!!

KRAM!!

Trillingnöten sa...

Helt okej! Det är mysigt med lite avstånd från datorn ibland och det är skönt att umgås med vänner :)

ExPIAtriate wife sa...

Vilka tartor!! Otroligt imponerad!!! Och vilka sota tjejer i baren!
Kram!

Desiree sa...

Vilken supernice dag ni fick ihop. Lite live Jazz på kvällen är ju så mysigt och trevligt. Hi hi hoppas det inte var Honkens Sketchers som blinkade då man hoppar ;-)
Det där cup cake stället hade verkligen fantasifulla och dekorativa bakverk. Viss så fina att man knappt skulle våga sätta tänderna i dem. Nästan mer konst än bakverk i sig. Jag antar att tex Barbietårtan inte blir direkt billig att köpa. Men häftigt att få se allt detta som de kan skapa.
Kram och njut av ert besök och vänner.
Kram!

Liz sa...

Trevlig dag med trevligt sallskap ser det ut att ha varit. Vilka tartor som sagt. Tyvarr ar det ju sa mycket socker och glasyr och inte sa mycket tarta inuti...Har i USA ar det ju mest yellow eller chocolae cake i ett tjockt lager och sen pa med massa frosting och dekorationer. Det ar sallan tartor har goda fyllningar, och att dom ar goda..mer for ogat tycker jag har aven om man kan fa tag pa jattefina tartor sa ar det ibland godare att baka hemma!

Tycker du ar ambitios som hinner att lagga upp bade inlagg och foton, och dom har inte hunnit aka hem annu! Det ar ju helt normalt att man ligger lagt med bloggandet och annat nar man har dagarna upptagna med vanner IRL! Njuut! Kramar

Millan sa...

Ah vad gott med besok!! Hoppas att ni far en finfin dag. Gardagen sag supermysig ut.

Hoppas aven vadret reder till sig. I engalnd ar det rent hemskt... rikigt skitvader!

Kram

Saltistjejen sa...

Tack alla!!
Vi njuter av varandras sällskap och av staden!
Och ja det kommer bog bli lite olika med svar på era kommentarer här på bloggen denna veckan. När jag har tio ork ska jag göra det, men andra gånger kanske det inte hinns med. Så är et och ni förstår ju alla hur det är.
:-)
Kram!