fredag, april 27, 2012

Sista kvällen

Så har de gått hem till sitt. Honken och Holmskan. Sista kvällen med dem på länge. Usch, jag väljer att inte ens tänka tanken riktigt färdigt. Stannar lite på halva vägen. Annars känns det alltför sorgligt och det ska det ju inte behöva kännas en kväll som denna. Det har varit en otrolig dag! Enterprise på förmiddagen, grym skoshopping och en god god god lunch. Härligt sällskap hela vägen. Happy Hour på kvällen och sedan Libanesisk Take Out till middag. Och så vin. Jag är lite smått vintrött nu ska tilläggas. Men det känns bara bra. Det dämpar lite av vemodskänslan då jag tänker tanken nästan nästa nästan färdigt. Nästan hela vägen. Tanken på att imorgon är det hemresedag för dem. Honken och Holmskan.  Avskedsdag för oss med andra ord. Alltid jobbigt. Alltid sorgligt. Alltid fan fan fan.Varför lär sig hjärtat aldrig? Varför känns det alltid lika tomt när man måste ta avsked? Men nu, nu ska jag sluta tänka på det. Nu ska jag njuta av att vi haft en fantastisk dag. Och kanske ännu bättre - en fantastisk vecka!

6 kommentarer:

Desiree sa...

Det märks att ni har haft en fantatisk tid ihop och verkligen haft kul och njuit av varandras sällskap. Jag tror att det är så att då hjärtat sörjer så är det ett tecken på att man verkligen har haft riktigt kul och njutit extra mycket. Man får tänka så. Hoppas era vänner får en bra flight hem.
Kram!

Coolaannna sa...

Det har varit jättetrevligt att läsa om era äventyr. Man får liksom lära sig lite mer om staden, kulturen och dig :)

Du får leva på minnen och plocka fram dem då och då!

Kram till dig!

Sahra sa...

Avsked är alltid tungt. Ibland kan jag tyck det är otrolig jobbigt bara barnen är på läger en vecka och jag står där vid bussen och vinkar hej då. Ni har ju verkligen haft en fantastisk vecka låter det som. Du får tänka på den. Kram

bettankax sa...

Jobbigt värre med avsked. Men så himla trevligt ni verkar haft. Jag säger det igen o igen, det är så fantastiskt att få hänga med er. Jag insuper och lär mig nåt hela tiden. Det är bl a livet det:)
KRAM!!

Annika sa...

Avsked blir bara värre ju äldre man blir.
De gör bara mer och me ont.
Jag vet att ni haft det så underbart BRA den här veckan. DET har varit så roligt att följa era äventyr!
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Styrka!!! Förstår dig så väl!!!!
Inga bilder på skorna? :-)

Kram!