fredag, juni 07, 2013

Årlig BBQ samt skolbesök

Gårdagskvällen var lite smådrippidroppig men trots detta genomförde M's chef sin årliga Sommar-BBQ för sitt labb och sina vänner. om alltid otroligt god mat och dryck. Och trevligt sällskap. Lill-Skruttan testade grillade ribs för första gången i sitt liv och älskade det!


En riktigt trevlig kväll. Och första gången någonsin jag varit på denna BBQ utan att nästan "rinna bort" på grund av värme. Men strax innan åttatiden gick jag och Lill-Skruttan hemåt. Mätta och belåtna. Själv var jag väldigt trött så efter att ha avslutat lite mer jobb gick jag och lade mig tillsammans med Lill-Skruttan och somnade säkert före henne...

Tilltugg av olika slag

I början av kvällen var det lite glest med folk. Men senare blev det fullt här.

Det åts förutom ribs även korv, stek, lax och räkor (jag provade inte ton- eller svärdfisken denna gången eftersom det var en sådan lång kö när de låg på grillen....) samt frukt, sallad, chips och annat.

Dagens skolbesök var också bra. Fast vi föräldrar fick inte så mycket mer information som jag trott innan. Detta besök kändes som om det mest var till för barnen. De delades nämligen upp i grupper och fick besöka var sitt Kindergartenklassrum. För att bekanta sig med miljön lite.

Inne i klassrummen fick de sedan göra olika saker under ungefär en timmes tid medan vi föräldrar bjöds på kaffe och bagels i gympasalen, samt fick lite allmän information av rektorn och en av de föräldrar som ledde Föräldraorganisationen på skolan. Lill-Skruttan var mycket nöjd efter besöket. De hade fått göra saker med Play-Doh, rita samt lyssna på en bra bok. Nu ser vi ännu mer fram emot skolstarten i höst!

3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Kindergarten kommer bli toppen! Båda våra kids älskade att börja skolan.

Anna, Fair and True sa...

Vilken spännande tid som börjar i höst!

Västmanländskan sa...

Åh, vad spännande för Lill-Skruttan!