lördag, juni 08, 2013

Lovande

Det ser helt klart lovande ut. Jag tror på blågult väder till eftermiddagen. Enligt all världens olika väder-appar verkar det som om det vid kalasets början ska vara ca 25 grader och sol med lite moln. En perfekt sommardag med andra ord. Så nu hoppas vi bara att det stämmer. Vi ligger hyfsat bra till rent tidsmässigt också vilket känns bra. Fiskdamm och goodiebags fixade M och jag redan igårkväll. Alla tårtbottnar är bakade och det är mest bara själva ihopläggandet av tårtan, dekoration av den samt fixa iordning nere på innegården som är kvar att göra idag. Och jo, vi kör SVTPlays Prinsessbröllop lite i bakgrunden nu faktiskt. Så lite kan vi nog få se vad som händer där hemma i nuläget.

Igårkväll fixades fiskdammen...

...samt alla "goodiebags" som ska fiskas upp.
I år kommer de inte att innehålla en massa småsaker (som jag som förälder oftast tycker är otroligt irriterande rent ut sagt) utan i år kör vi med en enda sak - en vattenflaska var till alla barn, samt godis


3 kommentarer:

Coolaannna sa...

Åh, vilka bra goodiebags! Sånt gillas! Tänk vad galen man varit på ungarnas smågrejer som till slut hamnade i sopkorgen ;)

Kram Anna

Emma sa...

:-D Hoppas det blev så bra som utlovades. Ni tycks iaf inte kunna ha förberett er bättre. Kram

Saltistjejen sa...

Coolaanna,
Tack! Ja vi var båda så trötta på alla "småsaker" som barnen får i sina goodiebags, så det kändes mycket bättre med en enda mer "rejäl" sak.
Kram!


Emma,
jadet blev bra! Så skönt nu när det är över.
:-)
Kram!