onsdag, juni 19, 2013

Tackkort

Igårkväll körde M och jag lite teamwork. Vi ville få iväg tackkorten till de som varit med och uppvaktat Lill-Skruttan på hennes 5-årskalas. Tycker själv att det blev ett helt okej tackkort faktiskt. Jag brukar ofta sätta ihop någon form av collage med bilder från själva kalaset eftersom det kan vara roligt för gästerna (särskilt barnen brukar gilla att se sig själva och sina kompisar). Så fick det bli även denna gången. Jag fixade kortet och M skrev ut och beskar dem.

6 kommentarer:

finelinan sa...

Vilken bra idé!

Liz sa...

Vilken jattefin ide! Kanonfint kort, sa personligt och sakert ett som inte slangs pa en gang...

Jag har inte haft mojlighet att kommentera alla dina fina inlagg om ert kalas for Ella, men ah sa fint och mysigt ni hade fixat, hemma, pa dagis och ute pa sjalva kalaset! Harlig ide med snoret till cykeln, gjorde nagot liknande en gang till Cassie med pilar att folja pa golvet, en annan gang en skattkarta..Roligt men dom maste kunna ha talamod, sa inget for mina sma annu!

Vilken fantastisk tarta du gjort! Jag ar lite lat och koper alltid vara fodelsedags tartor, men denna var verkligen sa fin! Blev sakert en succee!

Hoppas att Ella far mycket roligt med cykeln och med gitarren!

Stor kram

Martina sa...

Fin idé!
Men det kräver en skrivare i färg! Och det har inte vi. I know, som barnen säger, var är minst 100 ar gammal...
Kramar

Saltistjejen sa...

finelinan.
Tack! Ja det är tackkort som ofta uppskattas.


Liz,
Tack vad gullig du är! Tårtorna till E's kalas har jag alltid bakat. Lite för att jag tycker det är rätt roligt att få dekorera och fixa med dem. Vara lite kreativ och konstnärlig för en gångs skull. :-) Annars är det ju oftast inte så mycket tid till sådant.
Kram!!


Martina,
skrivare är ju plus att ha, men här kan man även skicka sina kort digitalt till ställen som kan skriva ut dem. På samma vis som när man tar egna digitala bilder och skickar till fotoaffärer där m,an kan få papperskopior. har ni inga sådana i Nice?? Förra årets tackkort sparade jag ner på en USB-sticka och promenerade till fotoaffären där de printade ut det. Här kostar det inte särskilt mycket att göra det heller.
Ett tips bara ifall ni har liknande service i era fotoaffärer. :-)
Kram!

Martina sa...

Jo det kan man ju absolut göra! Jag har nog bara aldrig ens tänkt pa att fixa tackkort efter barnens kalas, men det är verkligen en fin och omtänksam idé!
Kramar

Saltistjejen sa...

Martina,
Aha! Då förstår jag. Här är det mer eller mindre "lag" på att man måste skicka tackkort efter kalas. Det gör iallafall alla så det har vi också gjort. :-)
Kram!