fredag, juni 07, 2013

Skolbesök

När ni läser detta är vi på besök i Lill-Skruttans skola. Denna gången tillsammans med Lill-Skruttan själv som ska få sitta i ett klassrum och se hur det känns. Ser fram emot besöket eftersom jag tror att vi kommer att få mer information. Kanske lite mer detaljerad sådan. Om det kommande skolåret. Jag tror att jag och M nästan är ännu mer förväntansfulla, spända och exalterade över den kommande starten i Kindergarten än vad Lill-Skruttan är själv.

4 kommentarer:

Lotta i USA sa...

Hoppas ni har paraply med er!!!!


Hoppas allt går bra, det blir spännande med Kindergarten.

Stor kram!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
nu är vi tillbaka och det gick fint! Paraply hade vi inte med 8bara Ella) men däremot KÄPTE jag ett där! Så nu har jag redan sponsrat skolan också hahaha!
Kramis!!

Desiree sa...

Låter superspännande. Det verkar ju vara en superbra skola E ska börja på till hösten så jag hoppas att hon också kommer att få känna förväntan. Ha en fin helg och hoppas du får vara vila med kul aktiviteter och tanka batterierna nu när ni har så intesvit på jobbet under helgen.
Kramar!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det känns verkligen som en väldigt bra skola med engagerade lärare och föräldrar. Vi ser fram emot skolstarten i höst! :-)
Kram och hoppas ni får en fin helg ni också!