onsdag, juni 05, 2013

Galet mycket

För er som undrar hur gårdagens födelsedagsfirande gick så kan jag säga att det gick fint. Mer om den dagen kommer senare. Men just nu hinns det inte med några mer detaljerade uppdateringar eller bilder. Just nu är det galet mycket att göra så jag hinner knappt med något känns det som. Tusen och en saker i huvudet. Krånglande mailbox. Telefonkonferenser som avlöser varandra. Samtidigt en mängd saker som ska fixas även privat. Puh!

Om ni tänker er att ni sitter på en snabbt snurrande karusell vilken befinner sig på vingen till ett jetflyg i full fart uppe bland molnen. Och tänk er att ni dessutom i denna snurrande och susande fart ska försöka hinna med att se och räkna så många fåglar som möjligt samtidigt som ni har koll på vad som sker på marken nedanför er. Då har ni en ungefärlig bild för hur jag känner mig just nu. Fast jag är åtminstone inte trött. För jag kraschade samtidigt med Lill-Sruttan igårkväll någongång runt halv tiotiden. Så utsövd är jag iallafall tack och lov!

Återkommer som sagt senare.

6 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Tur du är utsövd iaf. Och hoppas det är kort tid du har det så här för om det är jämt är det inte bra. Kram!

Desiree sa...

Simma lugnt eller så lungt som går. Låter toppen att E fick en fin födelsedag.
Låter som du har otroligt mycket just nu. HOppas innerligt att det lugnar sig.
Kramar!

Liz sa...

Roligt att hora att fodelsedagen blev lyckad, hoppas ocksa att ditt schema kommer lugna ner sig ordentligt har snart och att nagon semester hagrar inom narmsta framtiden!?

Stor kram, blir glad over att se uppdateringar, men stressa inte ihjal dig over att inte hinna, du har ju lite annat att pyssla med har man ju forstatt! :)

Stor kram och glom inte att andas..

Millan sa...

Usch det later som om du har allt for mycket att gora just nu. Jag kanner igen den dar kanslan for aven jag hamnar dar emellanat. Men du, ska du ha nagon semester i sommnar sa att du kan vila lite? kram

Millan sa...

Ps STORT grattis i efterskott till fina Ella!

Emma sa...

Hoppas det lugnar ned sig snart -bra att du får sova i alla fall. Det är otroligt viktigt särskilt när tempot är som högst.

Och GRATTIS till fem-åringen!!!