måndag, juni 03, 2013

Fem år sedan idag - kort tillbakablick

Tisdag, juni 03, 2008

Snabb uppdatering

Vill först bara säga TACK till er alla därute som tänker på oss!!! Det betyder verkligen oerhört mycket! Tack för sms, hälsningar, mail och kommentarer här på bloggen!!
Och till er som skickat kommentarer: Jag kan tyvärr inte kommentera alla era individuella inlägg just nu, men läser dem självklart och de värmer oerhört mycket!

Sedan kan jag meddela att inget nytt har hänt än. Har haft en ok natt även om det inte blvit så jättemycket sömn. Först var jag ju uppkopplad till monitorn för att ha koll på hjärtljuden, och då blir man ju rätt begränsad i rörelsefriheten vilket gör det lite knepigare att sova.
Sedan hade jag självklart miljarder tankar som snurrade i huvudet...
Men framåt småtimmarna blev det lite sömn ändå. Skönt.

Nu har jag fått frukost, och om ca 1 timme ska jag och Lill-Skruttan på kontroll igen. Tror de vill kolla hjärtljud och flöde för att se att hon mår bra.
Har dock känt rörelser nu under morgonen vilket alltid känns skönt och betryggande. Jag hoppas såklart att hon fortfarande mår bra så hon kan stanna där inne och växa lite till. Men vi får se vad de säger.

Återkommer senare.
Och STOR KRAM till er alla!!

Upplagd av Saltistjejen kl. 09:58 Etiketter: dagsrapport, Lill-Skruttan, väntans tider

 


Tisdag, juni 03, 2008

Allt väl!
Enligt den senaste undersökningen mår Lill-Skruttan bra.
Hjärtljuden var normala och stabila.
Inga sammandragningar hos mig.
Ultraljudet visade att hon rör sig, och att hon dessutom fortsätter träna sin andning, vilket var något de kollade väldigt noga.

Hon verkar alltså må bra trots att hon får torrsimma lite stackarn, för det var verkligen nästan ingen vätska alls där inne.
Fortfarande har hon huvudet högt, så vi är helt inställda på kejsarsnitt.

Det känns så oerhört skönt att hon verkar må bra och att hon förhoppningsvis kan stanna lite till.

Upplagd av Saltistjejen kl. 13:49 Etiketter: dagsrapport, Lill-Skruttan, väntans tider

6 kommentarer:

Annika sa...

Jag minns det där. Hur vl alla följde dig och undrade, undrade och undrade.
Imorrn är det!!
Tänk att hon ska fylla fem nu.
OCH i höst är hon KG tjej!!!
Time sure does fly!!!
KRAMAR!!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
Ja du jag var väldigt tacksam över allt stöd jag fick de där dagarna. Och visst är det galet hur fort tiden går! Jag fattar det knappt själv.
Kram!

Desiree sa...

Oj jag förstod inte inlägget riktigt först. Blev orolig att något hade hänt dig eller E men nu fattar jag. Ja tänk att det redan gått hela 5 år. Nu har du världens finaste tjej. Så skönt att allt gick bra även om det var en omtumlande färd för er båda då hon kom till världen för fem år sedan. Stort grattis till E på femårsdagen.
Kraam!

Victoria sa...

Haha, där höll jag på att trilla av stolen av förvåning bara för att jag inte läste ordentligt!
Jag ba': "Men vanu ska de ha en bebis till, varför har hon inte sagt nåt, vadå kolla hjärtljud, är det några problem, va till sjukhuset?????"

Sen sansade jag mig lite och förstod alltihop.
Oj, vilken choick jag höll på att få!;o)

Kramar//Vic

Martina sa...

OMG, jag började läsa ditt inlägg, tydligen inte sa noga. Och blev sa orolig. Och fattade inte riktigt vad som hänt. Nagot hade hänt dig? E? Gravid?

Fick ta det lite lugnare och läsa om fran början igen. Lite noggrannare.

Okej, det var en aterblick. Vilken tur!!!

5 ar.... liten blir stor! Visst är det häftigt?!

Stora kramar

Liz sa...

Vad fint att du har dessa inlagg att ga tillbaka till och lasa igen och igen och ateruppleva kanslan som var just da. Fint med bloggen! Jag har ju last ifatt dina inlagg runt om E's fodelsedag en annan gang, och skrev ett email till dig i samband med det, men jag vet inte om du fick det? Hursom, jag vet ju att hon kom den 4.e sa jag sager inte Grattis forren imorgon! Fintfint datum att fylla ar pa forresten!! :D

Stor kram!