fredag, juni 14, 2013

Kunde inte låta bli...

...att visa de här gamla bilderna från första Födelsedagsfirandet på dagis som jag hittade. Violet Room. Ettårsdagen. Det har som sagt hänt en del sedan dess. Inser också att de flesta av hennes kompisar från den här tiden har flyttat. Kvar är endast kompisen E (längst till höger i bild). Men till hösten kommer hon att börja en annan skola eftersom hon bor på West Side. Men flera av Lill-Skruttans kompisar som hon fick två år senare då hon började i Orange Room kommer att börja i samma skola till hösten. Det känns jättebra!

Tror det mesta av födelsedagsmuffinsen (eller vad det nu var jag bakade då) hamnade utanför munnenJa, som sagt. Lite skillnad på både Födelsedagsbarn samt firande då och nu

Och imorgon är det dags för nytt kalas. Nu är det en kompis i Blue Room som fyllt år och ska firas. Även hon bror på West Side. Och eftersom de planerat utomhuskalas de också så känns det bra att väderleksprognosen inför morgondagen ser bra ut. Runt 25 grader och sol säger den. Inte illa efter dagens regnskurar.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Åh så himla liten hon var då hon började på dagiset här en gång i tiden och nu är hon stora tjejen som fyllt 5. Vilket fint firande hon fick både på dagis och hemma. Lilla söta fina Ella, liten men ändå stora tjejen.
Kram!

Taina sa...

Inte klokt vad tiden flyger iväg! Minns ju när vi träffade Lill-Skruttan första gången så liten hon var. Nu är hon "stora damen" och sitter så fint vid bordet med SPIKrak rygg. Underbart!

Kramar!!!

Saltistjejen sa...

Desiree,
Tack! Och ja hon var ju inte stor. Och här hade hon ju ändå varit på dagis rätt länge här då hon fyllde ett eftersom hon började redan då hon var 3 månader.
Nu är hon stor! :-)
Kram!


Taina,
ja första gången ni såg henne var ju alldeles strax efter att hon fyllt 1 väl? Det var iallafall då vi hälsade på er. Och Liisa var väl ungefär som E är nu eller något år äldre. Otroligt va!!! :-)
Kram!!

Emma sa...

Det var väl det sötaste!!