tisdag, juni 11, 2013

Inget Chicago

Nej, det blir ingen Chicagoresa för min del. Den stora konferens vi just nu förbereder oss inför ska ju hållas där om tio dagar. Från början var det tänkt att jag skulle fått åka. Men nu är det ändrade planer. Orsaken stavas B-U-D-G-E-T. Eller kanske snarare besparingar i just denna. Om jag är besviken? Njae, inte så väldigt faktiskt. Visst hade det varit otroligt kul att få åka. Lärorikt. Intressant. Men i ärlighetens namn är en del av mig rätt lättad. Dels har jag vetat ganska länge att jag eventuellt inte skulle kunna åka. Så den vetskapen har legat och skvalpat runt ett tag och jag har under den tiden vant mig vid tanken. Dessutom har de här senaste veckorna varit galet intensiva så på sätt och vis känns det inte helt fel att istället för att avsluta med en superintensiv vecka nu få vara hemma och fira svensk Midsommar istället. Spendera lite mer kvalitetstid med familjen. Och sedan njuta lite av att stormen är över för denna gången. Innan det drar igång igen i slutet av augusti....

6 kommentarer:

Millan sa...

Kanske lite skont till och med att forhoppningsvis kunna ta det lite lugnare istallet for att vara ivag. Aven om det saklart hade varit skoj att fa aka ocksa!
Vad harligt att ni fick fint vader och kunde fira kalaset utomhus. Det lat som vandligt mysiga planer! Men josses, 40 personer! Hjalp. Ar det hela klassen som kommer da?

Stor kram

Saltistjejen sa...

Millan,
Ja på ett vis känns det faktiskt skönt eftersom den senaste månaden varit väldigt hektisk. Visst hade det varit roligt o lärorikt att få åka men i nuläget är jag ändå inte besviken.
Och ja antalet gäster blir stort eftersom det hon har sp många kompisar och här kommer ofta syskon också sant en eller båda föräldrarna.
Kram!!

Annika sa...

Så du har lite tid att hämta andan nu innan augusti?
SKÖNT!!
Hoppas verkligen att sommaren betyder en lite lugnare lunk för dig.
Idag skiner solen igen, så skönt.
Kramar!!

Liz sa...

Lite trist kanske att missa Chicago, men anda som du sager, lite skont att kunna pusta ut snart. Dessutom att inte behova missa Midsommar, som ni ju verkligen kan fira! Det saknar jag!!

Harlig att ni fick ett fint kalas, och att vadret var pa er sida!! Ser fram mot bilder darifran!

Skont att det jobbstressen snart ar over och att du far det lite lugnare!

Stor kram och ha en fin vecka!

Desiree sa...

Låter faktiskt rätt bra i slutändan att inte behöva åka. Dessa business resor blir ju ofta jobb, jobb och mer jobb från morgon tills dess man stupar i säng. Låter väldigt skönt att istället få vara hemma med familjen och fira midsommar. Du kan nog behöva ladda batterierna och softa lite om nästa intensiva period drar igång i augusti igen.
Kram!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja det kommer att bli lite lugnare i sommar som tur är! Och ja idag var vädret bra, men lite "kladdigt" om man nu måste klaga hahaha! ;-)
Kram!


Liz,
ja det kändes lite snopet först att inte få åka, men nu känns det i ärlighetens namn rätt skönt att få det lite extra lugn den veckan istället. För då är i stort sett alla där så jag kommer att kunna jobba med saker som är lite mindre akuta.
Och kalaset blev som sagt riktigt lyckat vilket känns skönt.
Kram!


Desiree,
busineesresor är ju alltid fyllda av jobb och otroligt intensiva, så visst känns det skönt att slippa den stressen. Även om det varit otroligt kul att få åka också. en nu är det ju såhär och det känns bra.
Kram!