torsdag, juni 20, 2013

Fattar inte...

...att det här var endast ett år sedan! Känns på något vis så långt bort.  Som ett annat liv. Under det året som följt på det där telefonsamtalet har det hänt massor och jag har lärt mig hur mycket som helst. Jag klev ju liksom in i en helt ny värld! Och jag är så glad och tacksam över den möjligheten jag fick. Och faktiskt tog. Trots vissa perioder av hur mycket jobb som helst, långa dagar och pendling on top, så är det SÅ VÄRT DET! Jag tycker mitt jobb på många vis är som klippt och skuret för mig. Och framförallt trivs jag så fantastiskt bra med mitt team. Eller mina team som det egentligen är. För jag tillhör ju liksom två olika. Finfina kollegor och underbara chefer!

Att ens liv kan förändras så otroligt på ett år.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Underbart Saltis!! Jag känner likadant för mina team...så tillfredställande och berikande. Älskar att jobba tillsammans och nå resultat och skapa nytt, ihop.


Ha en jättefin midsommar! Jag tänkte ett tag att det blir Battery Park...men det är fullt firande här på arbetet imorgon så jag blir nog local ;)

Njut lite åt mig!!


Kram!!
(Om jag ångrar mig så skickar jag ett txt msg :-))

olgakatt sa...

Läser i mina medicinska blad att det är en jättekongress i Chicago om onkologi. Var det den du således INTE åkte på?

Ha en trevlig midsommar med grodor och sill och det hele.
Vi har fått klass 1 varning om gruvlig åska precis när det ska dansas kring midsommarstången på Hovdala.....

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja visst är det underbart att trivas så bra på sin arbetsplats och med sina arbetsuppgifter! Jag tycker det är fantastiskt!
Synd att du inte kommer in till Battery park imorgon. hade varit hur kul som helst att ses, men jag förstår dig. Det är en ganska lång resa för dig ju. Hoppas du får en riktigt fin Midsommar!!!
KRAM!!


olgakatt,
Tack detsamma!
Hoppas ni slipper åskovädret! Här ska det för en gång skull bli riktigt kalasväder! :
Kram!

Saltistjejen sa...

olgakatt,
förresten missade din fråga ang Chicago. Den konferens "mitt team" är med på är inte en onkologi- utan en diabeteskonferens. ADA. American Diabetes Association.