lördag, juni 29, 2013

Stolt Regnbågsstad

Häromdagen började Pride här i New York City. Vi här uppe på Upper East Side märker inte av det så mycket. Festligheterna sker på betydligt mer spännande ställen än här i våra kvarter. Men igår såg vi några tecken ändå. När jag gick över vår gångbro för att hämta Lill-Skruttan på dagis såg jag denna båt glida med strömmen nedför East River. Med flaggorna i topp.  Och senare på kvällen tändes "vår" byggnad som vi alltid ser från vårt fönster. I just Regnbågsfärger! Det har vi aldrig sett förut. Det är konstigt vad lite regnbågsfärger kan göra en glad!

På håll när skymningen började sänka sig över staden

Ju mörkare kvällen blev desto starkare lyste regnbågsfärgerna. De "vandrade" dessutom runt och var inte "stilla" vilket gjorde effekten ännu lite mer "wow" än vad man kan se på denna bilden3 kommentarer:

Sahra sa...

Heja alla regnbågare!!!!
Såg du eller läste Torka aldrig tårar? Eller lyssnade du på Gardells sommarpgm. Älskar alla som vågar vara annorlunda. Som väljer kärlek med hjärtat. Som ser kärlek som kärlek mellan människor. Gränslös kärlek. Modiga människor. Kram

olgakatt sa...

Läckert - och värmer hjärtat!

Annika sa...

Ja, lyssna på Gardells sommar. SÅ BRA!!
SÅ jättebra.
Det känns så härligt med at DOMA rivits upp. Jag var riktigt lycklig häromdagen då the supreme court kom fram till detta beslut.
Pride, så många städer som har det.
Love it!