lördag, juni 01, 2013

Vattenlek i Central Park

Det blev en riktigt härlig fredagseftermiddag igår. Datorn stängde jag igen strax innan tre och sedan gick jag iväg med ryggsäcken full av badkläder, handduk och badleksaker för att hämta Lill-Skruttan på dagis. Vi tog bussen genom staden och klev av på hållplatsen strax väster om Central Park. En kort promenad och så mötte vi Lill-Skruttans kompis O som väntade i Adventure Playground som ligger vid 67th street och Central Park West. Tjejerna hade sedan hur roligt som helst. Såhär års är alla sprinklers igång i stadens lekparker vilket gör att även heta dagar som nu kan barnen (och även de vuxna) faktiskt njuta av att vara i just lekparken.


Här bakas det "carrot cake"

Vattenpåfyllning
 (det rinner vatten i den lilla kanalen bakom tjejerna)

Liten paus


Titta på mig!!

Svalkande sprinklers


Redo att gå tillbaka hem efter en underbar eftermiddag i Central Park

På väg hemåt genom Central Park 

Det blev en glass på hemvägen

Idag är det lika varmt som igår så nu blir det först en tur ner till vår innegård för att se om vattenspridarna är på där också. Jag hoppas det. Sedan får vi se vad vi gör resten av dagen. Förhoppningsvis blir det en sådan där lugn och skön lördag.

2 kommentarer:

olgakatt sa...

Ni kanske ska sitta stilla och ha TRÅKIGT en stund. Somliga säger att det är nyttigt emellanåt;)
Har ni träffat Liam ännu?

Saltistjejen sa...

olgakatt,
japp DET tror jag att det ÄR! Otroligt bra faktiskt. :-)
Och ja Liam kom till Happy Hour igårkväll och då fick vi träffa honom för första gången jag och E. M hade redan träffat honom lite snabbt tidigare. Vi har ju även tänkt gå förbi med en present också, men de har varit ganska upptagna tidigare med besök så vi har inte riktigt velat komma förbi då. men snart blir det nog bra tror jag. Han är iallafall väldigt fin (och stor!) och hela familjen verkar må väldigt bra (om än trötta).