torsdag, februari 25, 2010

Återhämtning

Så har jag sovit en hel natt från 2-tiden då gårdagens match slutade så snöpligt. Jag har även hunnit hämta mig och kan även meddela om någon överhuvudtaget skulle vara intresserad, att jag inte alls är tillnärmelsevis lika besviken som efter Sverige-Vitryssland i OS 2002. Då kändes förlusten verkligen. flera dagar efteråt gick jag runt och småsurade. Men nu, trist såklart men inget att haka upp sig på. Sport är ändå bara sport.

Ute yr snön. Tyvärr är det bara blötsnö vilket gör att det nästan är som regn. Underkylt regn. Usch! Värsta sortens väder enligt mig. Men glada nyheter är att jag faktiskt verkligen känner att jag återhämtat mig. Japp, jag är tillbaks igen! Rösten fortfarande inte hundra, men otroligt mycket bättre än för bara någon dag sedan. Men framförallt är det den återvändande energin som känns! Så underbart att inte känna sig konstant trött och hängig.

Nu har snart M sin presentation och senast jag pratade med honom var han rätt stressad. Men det ska nog gå bra. Vi lär nog båda vara rätt trötta ikväll gissar jag. Särskilt M som inte var hemma förrän vid 4-tiden i morse och ändå hade massor kvar att fixa innan presentationen idag. Så det får bli något enkelt till middag tror jag. Och säkerligen ganska tidig sänggång.
Men först ska vi faktiskt jobba lite ihop M och jag. Han ska hjälpa mig med en sak på sitt labb så i eftermiddag knatar jag dit. Känns lite roligt och mysigt nästan, haha! Så värst romantiskt lär det väl inte bli att fixa med bakterier, men det är kul att spendera lite tid tillsammans även om det är på jobbet. Kanske kan man övertyga honom om att ta en fika också? Vem vet?!

9 kommentarer:

Petra H sa...

Ojoj, det låter som M hade en typisk "O-natt" - O sitter också uppe ibland hela nätterna när han ska presentation eller bara för vanligt jobbrelaterade grejor. Jag sover ganska illa de nätterna så vi är alltid två som är trötta på morgonen, med den stora skillnaden att jag inte behöver stiga upp lika tidigt! Det måste kännas så orättvist för O, stackaren.
Hoppas att presentationen gick bra och att ni får en romantisk bakterie-labbsession tillsammans, ha ha.
Kram

Saltistjejen sa...

Petra,
ja det är lätta tt det blir så. jag är likadan. Ofta bli det sena nätter innan en presentation eller ett viktigt möte. Tyvärr. men det är svårt att hinna med att göra det där "lilla extra" förbereldeserna i sitt vanliga arbetschema på ngt vis...
Och med barn så fungerar det ännu sämre. Men jag tror det ska gå bra. jag är itne orolig för M. han brukar göra helt ok eller t o m riktigt bra presentationer. :-)
Kramar!

Desiree sa...

Bra att du har fått återhämta dig från kvällens/nattens uppesittar match. Det är bra då man jobbar inom samma branch att man just kan hjälpas åt och bolla en del frågor och idéer med varandra. Jag har dock fått min beskärda del av att jobba med C så det räcker och blir över. Men jag hoppas ni får en trivsam eftermiddag ihop och också hinner med en fika.

Kram.

olgakatt sa...

Hoppas allt är klart och väl genomfört vid det här laget (kl 19 hos er), både presentation och basilusker.

ha nu en välförtjänt skön kväll med mys och te!
Har själv tömt en balja rooibos med hibiscus.

Suzesan sa...

Jag sitter här och skrattar så jag kvider när jag läser Lill-Skruttans ordlista haha. GULLIGT. Marmor och dajsasså och bassifaj åhh naaaaw. Kan man säga dinosaurie när man är en sån plutt som Gulle-Ella så KAN MAN PRATa:)

Bra idé med den ordlistan och fin "outfit" på din blogg.

Kram
/Susanne

Anne sa...

Yes, Saltis känner sig nästan 100 igen, vad härligt! En god natts sömn efter vaknatten och det kommer vara riktigt bra. Skönt med fredag imorgon. Helgen kommer säkert kännas extra skön och bra för er, din M´s presentation är över och du mår bra igen.
Om jag måste välja så tycker jag det är roligare med alla skidframgångar än en hockeymedalj. Hellre alla de medaljer som tagits i skidspåren än en hockeymedalj. Om man måste välja.
Kramis!

Taina sa...

Hahahaha, vad mysigt! Kommer ihåg när J och jag sågs på jobbet ibland, då kunde det bli en snabb puss. Ungefär som om det var förbjudet! Hihi.

Vad härligt att du fått tillbaka energin igen då! Men du bör väl vara trött nu efter nattens bravader. Som var ganska meningslös med tanke på utgången...moahahahaha! Skadeglad. Jag?

Sov got och hoppas presentationen för M gick bra. Hälsa!

Kramar!

Fröken Anki sa...

Skönt att du känner dig piggare.
INte kul med vädret dock. Underkylt regn är värre än snö så vi hade väl tur vi.

Hoppas ni fick en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans.
kram

Saltistjejen sa...

Desiree,
haha ja det kan jag tänka mig. jag skulle inte vilja jobba tillsammans med M hela tiden ehller, men lite då och då är skoj! :-)
Kram!


Olgakatt,
ja det är över och enligt de på M´s labb var det en bra presentation. Enligt M själv var den sådär. Men jag tror nog den var helt godkänd! :-)
Nu är han dock helt slut. Nattar Lill.Skruttan men jag skulle inte bli förvånad om han somnar själv....
Kram!


Suzesan,
haha tack!!!!
Kul att du gillade ordlistan1 Tyckte det kunde vara lite roligt. Tanken är att jag då också tvingar mig själv att uppdatera den emellanåt vilket är bra för mig. :-)
Kramar!!!


Anne,
ja det känns härligt att jag återfått mittt gamla friska jag nu. Äntligen!
Jag håller till viss del med dig om att just skidframgångarna under OS varit superkul! MEN jag ÄR och förblir en hockeytjej så ÄR det bara. mitt hjärta kommer alltid brinna för just Tre Kronor och ishockeyn, så för min del skulle jag kunnat tänkt mig att byta en av skidmedaljerna mot en i hockey. OM det nu skulle gått. Men nu går inte det och då gräver jag itne ner mig mer i det. Nu håller jag på Kanada faktiskt. För att de äntligen ska få ta sitt OS-guld på hemmaplan. Tjejerna gjorde ju nyss det och det måste kännas sååå kul för dem!
Ha! Vi har ju även Curlingdamerna som är i final och DET tycker jag är superkul det med! :-)
Kramar!!


Taina,
Hörrudu din Finnjänta1 Nu ska du int hälla salt i såren int!!!!! ;-)
Men jag tar det rätt bra måste jag säga. och UNNAR Finland detta. Med tanke på att det var jus er vi slog i förra OS-finalen får man väl vara generös och bjuda på lite hånskratt också! :-)
FAST jag håller nu på Kanada!!!!!!!!!! Hahahaaaa!
Sorry Suomi.
Jättebamsekram!!!


Fröken Anki,
nej bädret är det värsta tänkbara enligt mig. SNÖVBLANDAT REEEEGN URK!!!!
Kram!