onsdag, februari 17, 2010

Tennisboll

Mår ännu sämre idag än igår. Fortfarande värk i kroppen. Men nu har jag också en öm tennisboll i svalget. Inte skönt. Dessutom gör lymfkörtlarna i armhålorna samt på sidorna om halsen ont. M tog alldeles nyss med Lill-Skruttan ut. För att jag skulle få vila lite. De skulle till Zoo. Sedan till läkaren för att kolla hennes ögon. Jag är verkligen nästan helt säker på att det inte är Pink eye utan helt enkelt hennes förkylning som kommer ut också via tårkanalerna. Men men... Antagligen kommer läkaren inte att säga vare sig bu eller bä, utan vi får nog behandla med salva och sedan komma tillbaks till dagis 24 timmar senare. Själv fattar jag ändå inte riktigt den regeln. För de flesta av dessa ögoninflammationer är ändå inte bakteriella utan orsakas av virus. Och då hjälper ju inte antibiotika. Så varför har men en 24-timmarsregel? Inte konstigt att just Pink eye sprids som sjutton på dagis? Men men... I detta fallet tror jag ju inte ens att det är fråga om detta så nu är det såklart skönt att regeln är 24 timmar.

Nu blir det nog horisontalläge igen. Och mer te.

11 kommentarer:

Desiree sa...

Nämen usch då din stackare. Inte kul att du mår sämre idag. Snällt dock att M kunde ta hand om lillan lite så att du får vila och sova. Hoppas hon iallfall kan vara tillbaka på dagis om 24 timmar om det är så att du behöver fortsätta kurera dig veckan ut.

Kram och hoppas att det varma teet lindar lite i svalget.

olgakatt sa...

Huvva, så trist!
Bara att bädda ner sig och vänta på bättre tider!
Rooiboste är nyttigt med massor med antioxidanter så bälga du på.
Kram och krya på dig!

Västmanländskan sa...

Krya på dig!

cecilia sa...

krya på dig vännen - jag är på fötterna för första dagen sen i lördags, tack vare en antibiotika kur och myyyyyycket sömn (tack familjen, ni är underbara).
och titta absolut inte på den nya serien på BBC america, Survivors, för då känner man liksom ingen lust att bli frisk igen:)

kram

anna of sweden sa...

Usch då. Krya på dig! Snabbt! ;)

Syster i söder sa...

Krya på dig!

Marianne sa...

Usch, det där låter inget vidare. Själv mår jag lite bättre nu, huvudet känns inte längre som en kokande snorbobba. Näsan och halsen är en annan femma, men huvudet har klarnat upp lite i alla fall.

KRAMAR till dig och KRYA PÅ DIG!!!

Anna, Fair and True sa...

Krya på dig!

Annika sa...

Feel better, kära Saltis!!
Snabbt!!
KRAM!!!

Sporty Spice sa...

Stackare ... låter som du fick min förkulning från förra veckan. Smittas det via bloggar!? =)

Saltistjejen sa...

Tack alla ni gulliga läsare!!!