söndag, februari 21, 2010

Lite nytt

Jag har pillat lite med bloggen nu och jag har dels bytt foto. Dels har jag lagt till nya "sidor" som går att klicka på. Där kan man nu hitta böcker jag läst, filmer jag sett samt restauranger/matställen jag besökt. Det är ännu inte så välstrukturerat men jag ska försöka få till detta så småningom. Min förhoppning är att jag ska kunna utöka både film- och boklistorna med ett något längre "betyg". Men än så länge är det endast mycket kortfattat.

Eftersom böcker och filmer nu får egna sidor så har jag kortat ner listan över dessa i högerspalten rejält. Hädanefter kommer jag bara visa de senast 5 lästa böckerna samt 5 sedda filmerna. Vill man få veta mer om dessa, eller se listan på fler böcker/filmer så får man klicka på de respektive sidorna.

Fortsatt God Läsning!

11 kommentarer:

Sporty Spice sa...

Superfint och bra organiserat.

Mrs F sa...

Hej!
Underbart foto! Jag får N.Y-längtan:-) Är det ok att länka till din fina blogg på min sida?
Hälsningar Sandra

Annika sa...

Bra ser det ut...Jag borde kanske arkivera på ngt liknande sätt. Förstår att det tar tid...
Var det lätt?
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Jag visste inte att man kunde lägga till sidor/flikar på Blogspot! Det måste jag också göra! Tack för tipset! Gillar nya fotot också!

olgakatt sa...

Snyggt!

Desiree sa...

Din nya headerbild gillar jag verkligen. Det är alltid kul att göra om lite och fräsha upp med jämna mellanrum. Toppen med de olika kategorierna där man snabbt kan kolla igenom. Det var smart.

Saltistjejen sa...

Sporty Spice,
tack!!!


Mrs F,
hej och välkommen till bloggen! Kul att du gillar den. Självklart får du gärna länka! :-) Det blir jag abra glad av.
Kram!


Annika,
tack!
Tidsåtgångne är nog som med resten av bloggen dock. Allt beror på hur "bra2 man vill ha det, haha!!! Jag tänkte börja med attt bara göra dessa sidor för att organisera lite och i mån av tid framöver kommer jag försökt strukturera upp även själva "sidorna".
kram!!!!


Anna Fair and True,
visst är det bra! jag tycker det gör bloggen mer översiktlig och lättare att läsa. mindre plottrig och mer strukturerad.
kram!


Olgakatt,
tack!


Desiree,
Tack! ja jag tyckte det kunde vara kul med lite förändring, men jag har sälan tid att ficaxa med bloggen. Oftat ägnar jag ju tiden till att skriva inlägg haha!
Men nu när jag ändå var vaken p g a hosta inatt så satt jag med datorn en del. Och jag gillar verkligen att man kan strukturera upp bloggen lite mer med hjälp av flikarna. Det kommer säkert fler flikar senare men just nu tyckte jag att dessa var de "viktigaste" för min del.
Kram!

Trillingnöten sa...

Der var verkligen smart! Jag bara raderade mitt...det kanske var lite dumt när man kunde gjort som du :) Men jag var inte lika smart då...min hjärna har vuxit mycket på sista tiden så jag kanske tänker smartare nästa tillfälle :)

Saltistjejen sa...

Trillingnöten.
det är ju aldrig för sent att ändra! :-)
och Du hur tidigt är Du uppe egentligen!!!!?? Och surfar på nätet?!? ;-)
kram!

Petra H sa...

Jättebra strukturerat! Jag gillar bloggar som är bra organiserade, speciellt som man ibland går tillbaka för att hitta ett gammalt inlägg som man har läst men kommer inte ihåg NÄR..

Saltistjejen sa...

Petra,
tack! Ja jag gillar också bloggar som känns hyfsat överskådliga på något vis. Och detta med just klickbara sidro/flikar gillar jag!
Kram!