tisdag, februari 16, 2010

Ont i kroppen

Kände mig lite hängig igår. Bihålorna hade ett misstänkt inre "tryck", jag nös stup i kvarten. Fick torka min egen näsa ungefär lika ofta som jag fick torka Lill-Skruttans.
Idag vaknade jag med värk i hela kroppen. Särskilt i nacken, axlar, skuldror och armar. Det pirrar dessutom lite underligt i mina händer. Supertrött. Hängig. Bihålorna känns dock lite luftigare igen. Jämfört med igår alltså. Så allt är inte totaldåligt.

Men det blir en hemmadag idag. Hoppas kunna sova en del. Sedan kanske man orkar slötitta lite på OS i eftermiddag också? Läsa lite mer i min nya lånade svenska bok i Nooken? Vi får se.
Ute snöar det.
Nu ska jag göra mig lite te.
Och ställa fram asken med kleenex så jag har den nära. För det behövs.

9 kommentarer:

Nenne Nennelainen sa...

Stackars lilla vän! Hoppas, hoppas det är snabbt övergående och att du tar hand om dig! Fast jag kan inte låta bli att tycka det låter helt underbart med snöfall över NYC, en nook, te och en filt i soffan med OS i bakgrunden. :-)

massor av kramar!

Desiree sa...

Blää inte kul att känna sig hänig och snuvig men hoppas att du kryar på dig med lite vila och te i soffan. Litte OS och lite Nook kanske piggar upp lite.

Kram

Millan sa...

Nej usch usch.. hoppas du blir frisk snart! Det ar for segt att vara sjuk. Hoppas i alla fall du far lite vila idag och mar battre imorgon! Kram

Petra H sa...

Åh stackaren, ännu en bloggförkylning - du och Marianne får snörvla i kapp.
Krya på dig!
Kram

S w e F l o sa...

Inte kul! Te och en bok låter bra, eller bara lite slötittande på OS. Precis vad kroppen behöver i det här läget! Krya på dig snabbt!

Anna, Fair and True sa...

Krya på dig!

Nenne Nennelainen sa...

NU har det kommit! :-) TACK VÄNNEN!!!!

PoK
från oss alla

Saltistjejen sa...

Tack alla ni för gulliga kommentarer!
Jag sov hela eftermiddagen men känner mig fortfarande rätt matt.

Och nene,
jag är glad attt det äntligen kom fram!

Kram till er alla!

Marianne sa...

Jag tappade min Sony e-reader i golvet så den gick sönder : (

Vad är det för bok du läser?

Kram!