lördag, februari 13, 2010

De fem ringarna II

Jag måste dessutom tillägga att jag som hockeyfan tyckte det var lite extra roligt att det var den store hockeylegendaren Gretzky var med och tände OS-elden.
Samt att min gamla "kärlek" Bryan Adams sjöng under invigningen, även om jag tycker att han helt klart "var bättre förr"... Men något måste jag ändå säga om Bryan och det är "åldras inte den karln alls?" Hur kan han fortfarande se ut som en busig pojke? Trots att han faktiskt är över 50! Ålderdomlig tycker jag däremot att snittet i Nelly Furtados klänning var. Hm, eller kanske är jag bara helt galet efter och denna 80-tals blåsa är plötsligt hur inne som helst? Antagligen är det exakt så det är... Men ärligt talat hur snyggt är det egentligen med en kornblå klänning lite assymetriskt skuren och dessutom med en stor "rosettknut" (?) på ena axeln????? Hallå? Det kändes som om det bara var spretluggen som fattades...?

8 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Kan ju bara hålla med...

Petra H sa...

Ha ha, jag håller också med - om Wayne Gretzky, om Bryan och Nellys klänning :D Vi har / hade samma smak, hi hi

Marianne sa...

Tänk så olika det kan vara, själv gör jag allt för att UNDVIKA OS : D Men så blir jag så uttråkad av allt vad sport heter, så det är lika bra, annars sitter jag bara och klagar ...

Kramar!

Saltistjejen sa...

Karlavagnen,
:-)


Petra,
haha där ser man


Marianne,
du är nog inte ensam. jag vt många som tycker sport är det tristaste som finns. Men som tur var kan man ju välja om man vill titta eller inte! .-)
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Tyckte den var ganska snygg, på bilden i alla fall. Såg inte invigningen tyvärr. Adams såg gammal ut när man var liten - alltså jag trodde han var typ 50 då pga ärren i ansiktet - och nu ser han ung ut hahaha

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
ja men så ÄR ju DU också en modefashionista också!!! Det är inte jag! ;-) Så DU har nog koll på att typ 80-talskornblå blanka "balklänningar" med superduperrosetter på axeln är SuperINNE... Själv tycker jag mest att det ger mig associationer till Footloose-filmen eller liknande från min tidiga ungdom, hahahhaa! ;-)

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
va!!! Tyckte du Bryan såg gammal ut när du var ung?
Men såååå mycket yngre är du väl inte än mig? Eller det kasnke du är????
Hahaha!

Anna, Fair and True sa...

Haha, nej, det är väl bara tre är mellan oss. Men jag minns att jag trodde att han var mycket äldre. Det var väl när jag själv gick i högstadiet kanske?

/Modefashionistan
;)