måndag, februari 01, 2010

Över

Jaaaaa! Så var det över då. För denna gången.
Och det känns helt otroligt härligt!
Fast jag är lite trött.
Satt upp inatt till runt halv två och filade på presentationen. Sedan upp i morse vid halv sju för att fortsätta och göra det "sista". Lite knagglig sömn däremellan. Stress har en tendens att göra så med min sömn.
Men nu är det över och det gick till och med riktigt bra.
På grund av att våra studenter saknades (de hade föreläsning) så kunde jag skippa en del av mina bakgrundsbilder, vilket kändes rätt skönt. Det är sådant som resten av min grupp ändå kan ungefär hundra gånger bättre än jag själv så det kändes helt rätt att hoppa över de bilderna.

Jag kan inte säga att jag var lysande. Inte ens i närheten av väldigt bra. Men godkänt tycker jag nog att jag fick. Varken mer eller mindre. Språket flöt inte hundra. En hel del stakningar och "omtagningar" blev det. Men det var väntat. Jag hade inte gått igenom presenationen alls innan vilket jag alltid måste göra minst ett par gånger om språket ska sitta som en smäck till varje bild. Men jag tror att jag ändå lyckades förklara allt ganska väl. Och de flesta frågor jag fick kunde jag åtminstone ge ganska bra svar på. Och alla såg ut som om de var rätt nöjda efteråt. Inklusive chefen. Så ja, det kändes helt okej.

Nu ska här först preppas lite DNA och sedan ska jag nog ta en långlunch. Och njuta av att det är just "Efteråt". Och kasnke av den härliga solen.
Det känns som om jag är värd det.


Sist men absolut inte minst:
TACK till alla Ni Goa, Söta Gulliga, Underbara där ute som peppade mig igår! Ni må tro att jag läste era kommentarer. Och gladdes. Även om jag tvingade mig att inte svara på dem utan istället snabbt som ögat hoppa tillbaks till Power Point...13 kommentarer:

Petra H sa...

Åh, vad skönt att det är över för dig och att det gick bra! Du förtjänar verkligen en långlunch nu, hoppas att du hinner ta en god glass eller nåt för att fira!
KRam

S w e F l o sa...

Grattis till att du har tagit dig till "andra sidan"! Visst är det en underbar och upplyftande känsla när man har tagit sig igenom nått man inte är så där jättevillig att göra. Man känner sig stolt och stärkt, helt klart! Njut nu av en avslappnad eftermiddag! Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Du, jag är ÖVERTYGAD om att det gick utmärkt. GRATTIS!

Annika sa...

Härligt!
BRA!!
OCH nu är det VERKLIGEN ÖVER!!!!
Ta nu och ät en stor godisbit, eller ta ett stort glas rött då du kommer hem ikväll!!!
KRAM!!!

Saltistjejen sa...

Petra,
tack! Ja det är sååå skönt att det är över. Inte för att det var ngn jättepresentation på ngt vis, men det var den första här på nya labbet så det känns bra att det ändå gick ok.
aha, det blv ingen glass utan jag ringde och pratade med mamma istället! :-)
Kram!


SweFlo,
tack! Ja det är alltid så härligt när man haft ngt hängande över sig som man "tar itu med" eller får gjort. Känslan är verkligen skön och även om jag jobbar resten av eftermidagen så känns det udnerbart att inte ha den där extra pressen!
kram!


Karlavagnen,
hm, njae inte utmärkt kanske, men helt okej. I vilket fall är det skönt att det är v vöer och åtminstone ett par månader kvar tills nästa gång...
Kram!


Annika,
jadu ikväll ska jag minsann fira med svenska lösgodis som min kompis hade med sig till oss i torsdags (på min födelsedag)!!! Och så blir det nog ett eller två avsnitt av 24! Vi har några på "lager" som vi itne sett hittills av nuvarande säsongen och det känns som en alldeles lagom "treat". jag lär somna tidigt tror jag för jag är rätt trött efter de få timmarnas sömn inatt.... haha!
Kramar!

Anna, Fair and True sa...

Hann ju inte peppa dig men skönt att höra att det gick bra! Det visste jag ju att det skulle! :)

Emmama sa...

Duktig! Även jag har presenterat en rapport idag, inför massa councilhöjdare och vet känslan. Är också nöjd med mitt men det stakades lite ibland och vissa ord glömdes bort. Men, vår engelska är miljdare gånger bättre än deras svenska.. :) Kram!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
tack ändå!!!


Emmama,
bra att det gick bra för dig också att redovisa! Och visst är det en skön känsla när det ät över och man känner att man klarat av det hela bra!
Kramar!

Fröken Anki sa...

Vad härligt att det gick bra! Språket är alltid det som blir lite knaggligt för mig också när jag inte "övat" tillräckligt på det jag vill säga.

Hoppas att du haft en skön kväll ikväll!
kram

Trillingnöten sa...

Det där "efteråt" är underbart faktiskt! Det kan man inte komma undan. Hur bra det än gick så är "efteråt" fantastiskt :) jag är jätteglad att det gick så bra för dig!

Saltistjejen sa...

Fröken Anki
,
ja det känns så bra att ha det gjort. och språket ja, det måste jag öva för att det ska flyta vid sådana här tillfällen.


Trillingnöten,
japp "efteråt" är verkligen så skönt! Så på det viset är det ju värt all "ångest" man har innan. MEN det tycker man såklart enbart just "efteråt". När det återigen är "innan" så känns det plötsligt annorlunda igen... ;-)

Taina sa...

Grattis!!!

Visst är det en skön känsla som infinner sig? Själv borde jag jobba häcken av mig just nu...

Kramar!

Saltistjejen sa...

Taina,
TACK för all din peppning!! :-D
Och ja det är udnerbart när man gjort det man skulle och det gått hyfsat.
Lycka till med häckjobbandet!! ;-)
kram!