tisdag, februari 16, 2010

Missat Guld - igen

Okej, så nu har vi ännu ett OS-guld. Jag var till och med hemma idag. Men tror ni jag såg när Sverige vann?? Inte då. Nej för självklart sov jag då. Djupt. Gick och lade mig vid 12-tiden och somnade. Vaknade sedan av att M ringde mig vid kvart över fyra. Så nu har jag återigen missat när Sverige vaskat lite guld.
Värken i kroppen är tyvärr kvar. Men jag hoppas att de här timmarnas sömn iallafall ska varit bra för mig och dåligt för de virusar som fightas i min kropp just nu.
Men visst är det typiskt att man missade OS-guldet en gång till!!!!

Ännu mer typiskt är att de ringde från dagis idag och sa att Lill-Skruttan ev har Pink eye. Igen!
Nu tror varken jag eller M att detta är Pink eye. Hon har haft "guck" som kommer ur hennes ögon ett par dagar, men inget av ögonen ser det minsta irriterat ut. Så vi tror helt enkelt att det är "guck" som kommer p g a att hon är så snuvig. Näsan rinner. Så gör hennes ögon. Men hon är pigg och glad. Men M ska nu ta henne till läkaren imorgon för att kolla upp det hela. Jag bara hoppas att det inte är fråga om Pink eye. Annars är ju regeln att hon inte får komma tillbaks till dagis förrän hon är symptomfri. Vilket i värsta fall innebär nästan en vecka hemma.

Att jag dessutom inte känner mig bra gör det hela än jobbigare.
Om jag mår likadant imorgon som idag kommer det bli tungt med en liten tjej hemma också.
Detta är nog en av de saker jag verkligen känner är jobbigt med att ha barn. När man själv är sjuk och barnet också är det. Samtidigt. Eller denna gången tror jag ju inte att hon är så sjuk egentligen, men hon får ju inte gå på dagis så i praktiken är det nästan samma sak. Förutom att hon lär ha ännu mer energi än när hon verkligen är sjuk....

Jaja, vi får se hur det går imorgon.
Och så ska jag ju Gratta Ferry också! Till guldet. Det jag aldrig såg.

8 kommentarer:

Emmama sa...

Hoppas hon är okej och inte har pink eye! Här behöver barnen med ögoninflammation bara vara hemma tills de börjat ta medicin mot det och all receptbelagd medicin kan personalen sedan ge barnen om det skulle behövas. Samma hos er? Fantastiskt med guld men jag missade också det, skit.. ;) Kram!

Annika sa...

nej vad syyyynd.
JAG SKREK i min ensamhet...Vrålade och sen grät jag en skvätt!!
SÅ underbart med ännu ett guld!
Jösses, jag är forfarande jittery!!

Stackars dig som är sjuk.
Usch då, bara det inte är...du vet vad...
(fast går den ens längre?) det kanke är vanliga flunsan? Eller en jobbig bonnförkylning. jag hoppas på det sistnämnda...

KRYA PÅ DIG VÄNNEN, och den lilla med ögoninflammationen också!

Kram!!

Petra H sa...

Ha ha, vi missade också både OS-guldet igår och idag - ute med turisterna istället... Vilket väl egentligen är trevligare ;-) Men det var ju typiskt att det enda skidåkningslopp vi har sett blev svensken 4:a :-(
Håller tummarna att det inte är pink eye och att du får vara sjuk ensam ;-)
KRAM!

Desiree sa...

Det är ju superkul att vi fått ytterligare ett guld till. Jippi! Det gör inget att du missade att se det hända. Du behövde nog din vila bättre då du inte är helt kry. Hoppas att det ordnar sig hos läkaren imorgon och att lillskruttan inte har pink eye. Jag förstår att det måste vara urjobbigt att vara sjuk själv och även vara hemma med sjukt barn eller barn som kanske inte ens är sjukt utan en relativ pigg liten en som vill leka mest hela tiden. Håller tummarna att det ordnar sig och även att du känner dig piggare imorgon.

Kram

Trillingnöten sa...

Men usch din stackare! Jag hoppas du mår bättre snart. Det suger att vara sjuk. Verkligen! Och sen Lillan...nej, jag håller tummarna att ni båda är friska snart :)

DILA sa...

Jag satt vid datorn och tittade på SVT play och hejade och skrek. TV:n var upptagen av sambon som tittade på Champions leauge istället. Hoppas lilltjejen inte har pink eye och att du piggar på dig snart.

Kram Dila

Marianne sa...

Vad är ping eye egentligen? Ögoninflammation? Varför kallar de inte sjukdomen för eye infection i så fall?

Hoppas nu att det inte är någonting sånt. Men jag tror som du, om hon är förkyld så är det bara guck i ögonen också.

Du och jag känner oss rätt lika i dag, verkar det som. Usch, jag tycker det till och med är värre än i går. Hoppas morgondagen blir bättre.

Krya på dig!
Kram!

Marianne sa...

Haha, ping eye skrev jag! PinK eye, skulle det ju vara!

Kram igen!