torsdag, februari 18, 2010

Smått & Gott från Sverige

Häromdagen damp det ned ännu ett paket hos oss. Överraskning! Wow! En av mina underbara vänner (som jag faktiskt lärt känna via internet) skickade ett så gulligt brev tillsammans med en "semmel-byggsats" samt godis. Marabouchokladen är dock inte med på bild för den var redan uppäten när jag tog fotot, haha. Hoppas även att jag kan hålla fingrarna i styr och inte äta upp mandelmassan innan jag bakat semlorna. TUSEN TACK Nenne!!!
Fast lite skaver det såklart att du minsann fick iväg ditt paket med vindens hastighet. Det hade varit lite mer "god ton" att vänta ett par månader så att jag skulle slippa inse hur lång tid det verkligen tog för mig att få iväg "julkortet" till dig....

I övrigt kan jag meddela att jag fortfarande känner mig hängig och matt. Inte kul alls. Undrar vad jag fått för elaka virusar som inte vill ge med sig. Det positiva är ändå att Lill-Skruttan är på dagis idag eftersom läkarbesöket igår visade att hon inte har pink eye (ögoninflammation) och läkaren skrev ett intyg som M kunde ta med till dagis idag. Det är skönt för det är ganska jobbigt att vara sjuk när man samtidigt har ett litet och aktivt barn hemma. Underbara M tog dock med henne till Central park Zoo på förmiddagen igår (innan läkarbesöket) så jag kunde sova ett par timmar innan de var tillbaka igen. Redan nu är vi så glada över att vi köpte medlemsskap/årskort på zoot! Hon fick dessutom lite närkontakt med snöleoparden, men det kan jag inte visa här nu för de bilderna har M. Kanske kan jag visa de senare för det var verkligen coolt att se.

Idag blir det ännu mer vila för min del.
Och jag hoppas verkligen att jag snart ska må bättre för det börjar kännas otroligt segt. Dessutom blir man lätt stressad av allt man vet att man inte hinner med på jobbet.
Men nu försöker jag inte tänka på det utan mest bara ta det lugnt. Vila vila vila. det är mitt mantra när jag är sjuk. Tycker ofta att just sömn och vila är den allra bästa medicinen.

8 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Kul med paket! Krya på dig vännen!

Nenne Nennelainen sa...

Suprise! :-D
Du och Ella kanske kan göra mandelmassefigurer istället för semlor? :-) Hoppas tröjan passade (jag har ju ingen som helst koll på sånt där) och att lakritsen räcker ända till på lördag! :-p

kramar
Nenne

Desiree sa...

Åh vad kul med ett paket med massor av godsaker! Det var ju urgulligt att skicka ett sådant. Passar perfekt med lite uppmuntran nu när du är sjuk. Skönt att det orndade sig så att lilla E kan vara på dagis så att du kan koncentera dig på att kurera dig och vila upp dig hemma. Sjuka blir vi allihop då och då så inte ska du ha dåligt samvete över jobbet och allt som inte hinns med där. Det tar du säkert igen sedan då krafterna är återställda.

Kram

Anna, Fair and True sa...

Å vad kul! Jag vill också vara utlandsboende så folk kan skicka mig paket! ;)

Saltistjejen sa...

Karlavagnen,
tack!!

Nenne,
du vi får se vad det blir. men kanske ska jag ta semlan vid locket och testa baka ändå...
Och tröjan var kalas!!!! Perfekt storlek för att hon ska kunna växa lite i den.
tack igen gulledu!
KRAAAM!


Desiree,
ja jag blev så himla överraskad också!
Och det har varit skönt att få en dag av enbart vila. Tyvärr känner jag mig inte bra än, men helt klart bättre än igår vilket är jättebra!


Anna fair and True,
men du har ju vänner i tulandet. Du får kasnke lägga ut lite hintar på bloggen om att du gärna vill ha ngt från oss...! ;-)
Jag har dessutom fått fitt mail men inte hunnit svara på det än. Det kommer dock svar!!! tycker förövrigt att det verkar vara en jättekul idé men som sagt, mail kommer senare som är lit mer utförligt.
Kram!

Anne sa...

Men åh vilket härligt paket, sånt där blir man bara så glad av. Pratade med pappa nyligen och han sa att han inte visste vad han "skulle hitta på" till min födelsedag. Men det är ju det enklaste i världen, tyckte jag. Ett litet paket med godis och lyckan är fullkomlig. Det hade han inte ens tänkt på, ibland tror jag folk därhemma inte tänker på att man som bosatt utomlands faktiskt inte har tillgång till det som de tar för givet och ser dagligen. De tror och tänker att man ju vill ha det där nya, fräscha och spännande i utlandet som de själva gärna testar då de kommer på besök. Men det är ju vardag för oss, inget speciellt. Det exotiska och spännande är svenska grejer. Sånt man verkligen kan uppskatta.
Hur som helst, skönt det inte var nåt pink eye för lilla damen! Så hoppas jag att du är i toppform och frisk till inkommande helgen!
kram

Marianne sa...

Usch ja, du är ju riktigt ordentligt sjuk. Men NU måste det vända ordentligt så att du blir frisk som en nötkärna igen!!!

KRAM!

Saltistjejen sa...

Anne,
javisst är det lustigt att så många därhemma inte förstår alls hur GLAD man blir av just saker man inte kan få tag på här!
Hoppas du får ett fint paket så småningom då!!! Nu när du har hintat!
Kram!!


Marianne,
ja det känns inte bra. Fortfarnde har jag väldigt ont i halsen och den känns hur svullen som helst. Dessutom känns det som om ngt är på gång i luftvägarna i bröstet. :-(