torsdag, januari 19, 2012

Busy Torsdag

Dagen kommer bli rätt fullbokad. Plötsligt visar det sig att jag återigen ska dra på mig de här kläderna. Tidigt dessutom. En uppföljning av intervjun i höstas. Att säga att jag blev glad av mailet där de sa att de ville att jag skulle återkomma för att träffa fler personer i företaget är en underdrift. Och en rejäl sådan. Jag blev otroligt glad. Och självklart både hopp- och förväntansfull. Även om jag vet att detta också "bara" är en fortsättning av intervjun i november. Inget mer. Jag ska träffa de personer som jag inte kunde träffa då. Varken mer eller mindre. MEN. Naturligtvis blir jag Glad. Och naturligtvis väcks Hoppet. Glad över att de måste tycka att jag fortfarande är intressant. Varför annars kalla in mig igen för att låta fler personer träffa mig? Och Hoppfull av exakt samma anledning. Men nu inser jag verkligen att jag MÅSTE skaffa fler intervjukläder. Haha, det går inte annars.
Fast när ni läser detta govänner så har jag antagligen redan dragit på mig mina nu rätt välanvända biznizkläder och är på väg till intervjun. Måste säga att just nu har jag inte ens några fjärilar i magen som fladdrar. Frågan är om det är bra eller dåligt....? 

Vid lunch är det sedan dags för möte på Lill-Skruttans förskola igen. Parent Association Board meeting. Som vanligt tredje torsdagen i månaden. Och eftermiddagen är preliminärbokad för ett "telefonmöte" med en man som förföljt mig en tid. Han jobbar på för ett företag som försöker sälja saker till arbetssökande som jag. Han ringer regelbundet och nu orkade jag inte längre försöka skjuta upp hans ihärdiga försök att berätta för mig vilka otroligt bra tjänster de har för oss som söker arbete. Alltså sa jag att vi kunde prata på torsdagseftermiddagen. Mina försök att "trötta ut honom" har ju totalt misslyckats, men jag hoppas att om han får berätta vad han vill och jag sedan kan säga att jag inte är intresserad så kanske han slutar ringa mig hela tiden.

Jag hoppas även hinna klämma in ett Skypesamtal till Svägerskan som ju fyller år idag. Busy Busy Busy...

10 kommentarer:

Emma sa...

åh, spännande! Igen! När som helst händer det...och då måste du verkligen se till att ha LITe variation i garderoben, så du hinner tvätta iaf ;-)

Hjälp, jag såg först bara "eftermiddagen är preliminärbokad" "med en man som förföljt mig en tid". Sen lugnade jag mig när jag såg att det var per telefon...och att han är försäljare och ingen annan slags galning. Köp inget ännu - som du får svida om till biznizkvinna i tid och otid kanske du inte är arbetssökande så länge till!!

Annika sa...

Ja, det må jag säga. Saltis.
Jobbigast låter det där samtalet. USCH!
Hoppas att du kan stöka över det snabbare än snabbt. Blä.
Hoppas du hinner andas lite ibland :-)
Stora kramar!!!

Desiree sa...

Wow det har verkligen blivit en intensiv period med intervjuver men det är ju jättekul. Jag hoppas att allt detta snart kommer att ge dig ett både roligt och stimulerande jobb som du kommer att trivas med. Känns ändå som att du är på god väg. stort lycka till igen. Du börjar ju bli expert på detta.
Kram!

Monica sa...

Spännande dag och hoppas allt gick bra, intressant med den intervjun där du var i höstas, de har ju alla "papper" på dig och kanske behöver någon nu, vet mer om dig än att börja från början med någon annan så det låter lovande, hoppas de gillade din businessklädsel:-). Den där karlen däremot skulle jag hålla på avstånd, se upp så han inte bokar in dig på nån tjänst som du ska betala för i evighet.

Saltistjejen sa...

Emma,
haha ja jag hoppas ju det. Att det ska hända snart menar jag. Och mötet idag kändes bra!! Så jag fortsätter hoppas. :-)
Och nej det är ingen stalker i den bemärkelsen som förföljt mig. Men det är lite irriterande när säljpersoner heeela tiden återkommer och liksom inte släpper greppet. Nu hoppas jag att jag ska kunna förklara dock. Och att han ska sluta höra av sig. Jag menar, om JAG vill köpa något så kan JAG höra av mig till DEM. :-)
Kram!!


Annika,
japp hektisk dag idag. Mötet kändes dock bra och jag har hoppet kvar. Helt och fullt. Samtalet i eftermiddag hoppas jag går snabbt. Vill egentligen inte men ska iallafall lyssna och sedan säga att jag inte är intresserad. Hoppas han slutar höra av sig då.
Kramar!!


Desiree,
japp väldigt intensivt har det blivit nu efter nyår. Bra på många vis för ju fler bollar i luften desto större sannolikhet är det ju att man ska lyckas fånga någon sedan. :-)
Kramar!


Monica,
tack! Intervjun i morse kändes bra. Några små detaljer var kanske mindre lyckade men på det hela bra. Nu hoppas jag vidare... :-)
Och nej jag ska absolut inte säga ja till någon tjänst!!!!! Min förhoppning nu är att om jag låter honom pladdra på en stund och SEDAN säger att jag inte är intresserad så kanske han kan boka av mig från sin "att-ringa-igen-o-igen-o-igen-lista... ;-)
Kramis!

Evasleva sa...

Åh, vad spännande! hoppashoppas!!

Saltistjejen sa...

Evasleva,
tack!! Ja nu hoppas jag så det knakar!! :-)
Kram!

Taina sa...

Hahahahaha nu måste det tunga artilleriet plockas fram med andra ord för att trötta ut mannen som förföljt dig!

SÅ intressant att de ändå ansträngde sig för att träffa dig igen och att du får träffa personerna du inte hann träffa vid förra mötet. Det finns nog ett litet halmstrå där som du kan dra i!!! Hoppas, hoppas du har haft en lyckad dag!!!

Kramar!!

Lotta sa...

Hur har det gått?????

Hoppas du kände att det kändes bra! Himla bra läge att de kontaktade dig igen.

Håller tummarna!

Kramar!!

Saltistjejen sa...

Taina,
du han hörde faktiskt aldrig av sig. Kanske för at jag skrev ett mail till honom innan. Jaja, förhoppningsvis slipper jag höra mer från honom. :-)
Och dagen kändes bra! Men nu är det till att vänta och se...
Kram!


Lotta,
det gick bra tycker jag!
Men inga klara besked däremot lite positiva vibbar.
:-)
Kramar!