måndag, januari 16, 2012

Snabb uppdatering

Är helt slut i rutan efter en lång och intensiv dag.
Och summeringen är att Nej, jag tror inte det.
Alltså jag har inte fått något som helst erbjudande än, men efter denna dagen inser jag att nej, detta var inte för mig. En liten röst i min hjärna viskar fortfarande att all erfarenhet är bättre än ingen, men i detta fallet lutar jag ändå åt att det kanske inte är så ändå...?
Nu ska jag låta min överhettade hjärna vila lite.
Over and out (eller tja, out var jag nog redan....)

17 kommentarer:

Lotta sa...

Blir nyfiken på vad du har varit någonstans....en hel dag i gympadojjer kanske ;)

Alla intervjuer är bra erfarenheter! Lita på din magkänsla också.

Kram!!

Katarina sa...

Lycka till nu, med än vad du företagit dig,, Att gå på intervjuer är en bra träning, man blir varmare i sina kläder att sälja sig själv..

Kram

Trillingnöten sa...

Jag vet vad du menar. Ja, nej? Är det värt? Å ena sidan, erfarenhet. Å den andra sidan måste man trivas...du kan ju fortfarande leta andra jobb även om du tar detta (om det blir ett erbjudande) och om du skippar det...Svårt! Kanske klarnar när hjärnan varvat ned :)

Saltistjejen sa...

Lotta,
jag kan berätta lite mer senare.
Och nej gympadojor blev det inte men väl sköna och väl ingångna Eccostövlar. Det var riktigt kallt idag! :-)
Kram!


Katarina,
tack! Ja det är alltid bra med erfarenheter även om denna var rätt specifik måste jag säga. Haha!
Kram!


Trillingnöten,
nej det är just sådana saker som spökar lite i huvudet. Som det känns just nu känns det inte som ett alternativ tror ja. Ska sova lite på saken och tänka efter mer imorgon.
Kram!

ExPIAtriate wife sa...

Bra att lita pa magkanslan men att fa lite mer intervjuerfarenhet ar alltid positivt. Samt att kanna efter vad man vill och INTE vill!
Kram!

Saltistjejen sa...

ExPIAtriate wife,
visst har du rätt! Jag tror jag ska gå på magkänslan. Och den säger mig att detta nog inte är något för mig ändå. Trots allt.
Kram!!

Stef sa...

Ah vad synd! Men det kommer fler chanser, man ska ju som sagt trivs, vilket är något av det viktigaste egentligen. Man spenderar större delen av sin vakna tid på jobbet ju! :) kramar

Saltistjejen sa...

Stef,
ja lite besviken känner jag mig nog, även om jag faktiskt hade det på känn redan efter den första intervjun... Därav min tvehågsenhet. Men jag hoppas som sagt att det ska komma upp något som passar bättre framöver.
Kram och tack för ditt stöd!! :-)

Desiree sa...

Jag tror att all erfarenhet är värdefull. Synd att detta inte var något som kändes rätt men bra att du ändå lyckades komma till den insikten relativt snabbt. Du har fått lägga till erfarenhet om vad du vill/inte vill jobba med och du har fått ytterligare erfarenhet av intevjuvande och dessa båda är väldigt värdefulla.
Nu är det bara hoppas på att det dyker upp fler chanser till något som passar betydligt bättre.
Kram!

Anne-Marie sa...

Som Lotta säger, lita på magkänslan. Den brukar inte ljuga. All erfarenhet är bra men samtidigt förstår jag att du hade hoppats på något mer. Hoppas det dyker upp något ännu bättre snart. Kramar!

Millan sa...

Jag tycker ocksda du ska lita pa magkanslan. Oftast vet man nog om det ar nagot som skulle passa eller inte. Lite bra dessutom att du kanner sa redan nu och inte nar du jobbat dar i nagra veckor.
Nagot kommer sakert att dyka upp snart som gor att all vantan var vard det i slutandan.
Kram!

Taina sa...

Fattar! Det måste kännas rätt och det finns gränser. Inget roligt att börja med något som känns "inte-jag" redan från början. Det kommer nya erbjudanden ska du se!

KRAMAR!!!!

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja, all erfarenhet är väl bra på ett vis, men jag tror inte att jag skulle tjäna så mycket på att tacka ja till det jobbet OM jag skulle bli erbjuden. Så jag har bestämt mig för att inte ta det även OM jag eventuellt skulle bli erbjuden jobbet.
Tack!!
Kramar!


Anne.Marie,
ja jag tror också att magkänslan säger mycket.
Tack för ditt stöd pch så får vi se vad som händer framöver.
Kramar!


Millan,
ja du har rätt. Jag tror också att magkänslan är viktig. Och nu när jag sovit sedan igår känner jag det ännu tydligare, att detta inte är något för mig.
Men haha jag har inte ens blivit erbjuden något alls än så man får väl se om jag ens blir det. Men nu vet jag iallafall vad jag vill. Eller inte vill.
Kram!


Taina,
tack vännen. Och idag ska jag minsann få iväg ett email till dig! Ledsen att det dröjt.
Många Kramar!!!

Annika sa...

Blir också nyfiken på var du varit...
Men liksom så många andra säger här ska du följa din magkänsla!
Den kan du lita på.
Snart dyker det upp ngt annat du kan söka, for sure.
Kram!

Saltistjejen sa...

Annika,
ja du jag ska berätta mer senare.
Och magkänslan är nog rätt denna gången tror jag. Hoppas nu att det ska bli lite andra bättre grejer om dyker upp framöver.
Kram!

Monica sa...

Skulle du ändå inte testa om du får? Tänka så att det inte behöver bli något du måste stanna i men få en erfarenhet av något annat och jag tror att precis som de som intervjuar dig inte kan få en hel bild av din person så kan man inte heller själv få hela bilden av arbetet, det är lite av ett lotteri från båda håll och kan bli antingen bättre eller sämre vinst:-). Men eftersom du har förskola och allt runt er tjej ordnat och det inte blir praktiskt så stora förändringar skulle jag om jag vore du testa. Om det inte är något som helt går emot hela din person och värderingar. Sen är det magkänslan...men som Trillingnöten skrev så kan du fortsätta att söka annat under tiden. Lycka till, hoppas det klarnar:-)

Saltistjejen sa...

Monica,
jag tänkte PRECIS som du efter min första intervju. Att detta kanske inte var som klippt och skuret för mig men ändå värt att testa. Att ALL erfarenhet är bra erfarenhet och man kan ju alltid kolla jobb under tiden. Men efter gårdagen är jag nu helt säker på att detta faktiskt INTE skulle ge mig något. Vare sig i nuläget eller för en framtida karriär. Det var inte alls det jag hoppats. Jag hade ju hoppats att det skulle finnas en del utvecklingsmöjligheter men jag inser nu att även om det gör det så är det inget som är för mig. Inte alls.Så nej, det är verkligen så att jag bestämt mig för att det inte ska bli detta. Inser t o m att det endast skulle lägga hinder i vägen för mig att få annan och bättre (mer nyttig för min del) erfarenhet.
Men jag förstår verkligen hur du tänker för det var ju som sagt just så jag tänkte. Innan igår.
:-)
Kram och stort tack för din omtanke! Det värmer så!