tisdag, januari 17, 2012

Sen kväll med Lipton

Känner mig fortfarande seg efter gårdagen. Den tog en hel del energi helt klart. Mer än vad jag tycker den var värd. Så idag tänker jag ta det lugnt. Återhämta mig lite. Eventuellt ta en liten lur. För trots att jag var trött redan igårkväll så kunde jag inte somna förrän framåt småtimmarna. Detta för att jag hade ett huvud som kändes som ett surrande getingbo. Det var alldeles för många intryck och tankar som surrade runt runt. Efter att M gått och lagt sig satt jag uppe och försökte lugna ner getingverksamheten genom att titta på gamla X-files avsnitt. En mugg te framför mig. Och med en spinnande och gosig kisse i knät. Trots att det hann bli sent och jag kanske egentligen borde gått och lagt mig var det faktiskt skönt att få sitta där i soffan och varva ner.


Jag, Lipton och Agenterna Mulder och Scully.

Prrrrrrrrr

Finns det något mer avslappnande än att gosa katt? Nej  jag tror faktiskt inte det.

Men som sagt, fortsatt lite trött idag är det. Ikväll ska vi dock vara barnvakter igen. Vi tar med oss en av Lill-Skruttans vänner hem från dagis och sedan får de leka här tills C's mamma kommer och hämtar henne senare under kvällen. Det ska nog gå bra.

13 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Åh vad mysigt det ser ut! Det är jobbigt när hjärnan går på helvarv eller hur man säger. Då är det svårt att varva ner. Katt, tea och dumburk låter som en ganska bra kombo.

Hoppas att ni får en trevlig kväll med barnen!!! Kram!

Saltistjejen sa...

Karlavagnen,
ja jag tycker faktiskt att just klombon katt, te och dumburk är rätt svårslagen i just de här fallen! :-)
Den perfekta trion för min del när det surrar och snurrar i skallen. :-)
KRAM!

olgakatt sa...

Min magvärmare Olga hälsar att du har helt rätt för dig!

Saltistjejen sa...

olgakatt,
haha japp visst är det så! Hälsa tillbaka till magvärmaren!! :-)

Coolaannna sa...

Vilken gosig katt! Vår katt är så skygg och det är trist. Faast det är väl hundrarna som tar sig plats över henne tror jag!

HA en fin tisdagskväll!

Kram Anna

Annika sa...

Vad underbart gosigt det måste vare med en kisse så nära, nära...
Fint.
Och jag förstår att det var svårt för dig att varva ner, absolut!
Hoppas det känns klarare idag allting.
Kram!!

Astrantia sa...

Vilken fin katt ni har! Och gamla Arkiv X -avsnitt till det. Vilket mys! Jag såg ett gammalt avsnitt för en tid sedan och oj vad David Duchovny såg ung ut :)

anna of sweden sa...

Samma känsla här. En sådan där "efter-tentan-känsla".

Stor kram!

Saltistjejen sa...

Coolaanna,
tack! Ja han är supergosig. Båda våra katter är väldigt sociala och gosiga men på helt olika tider och sätt. Lipton gillar att komma när man sitter i soffan eller ligger i sängen. Tazo däremot föredrar att komma om man sitter vid datorn eller står i köket vid en köksbänk. Då kommer han och ställer sig på bakbenen och vill kramas. :-)
Kram!!


Annika,
ja det ÄR verkligen sååå mysigt!!! Älskar verkligen våra kissar! De är en del av vår familj och nu skulle jag aldrig kunna drömma om att inte ha katt. :-)
Angående gårdagen så känns det verkligen som att det INTE är något för mig. Alls. Och det känns skönt på ett vis att ha insett det.
Kram!!


Astrantia,
tack!! Ja han är fin LIpton. Och gillar att ligga i ens knä eller bredvid då man sitter i soffan. Visst är det länge sedan X-files visades men faktum är att jag tycker det håller bra än! :-) Eller så är jag bara supernostalgisk haha! Unga var de då både Duchovny och Anderson. Det är ju runt 20 år sedan det sändes himmel och pannkaka!
:-)


anna of sweden,
japp EXKT så känns det!!!
Eller som när man skakat en läskburk och läsken liksom pyst ut....
;-)
Kramis!!

finelinan sa...

Det är konstigt det där. Fast jag brukar vara trött framåt kvällskvisten så går jag inte lägger mig! Det är ju så skönt att vara för sig själv de där tysta kvällstimmarna, så det bara måste man ta vara på. Eller? =)

Saltistjejen sa...

finelinan,
nej det är väl just det där att man så gärna vill ha lite s.k egentid. Att göra vad man vill. Läsa, se på TV eller annat. Och så blir det alltid något för sent... ;-)

Desiree sa...

Det är inte så konstigt att du känner dig både trött och har många tankar som snurrar efter en sådan intensiv heldag med intervjuv. Jag brukar också gå upp och göra något helt annat om jag inte kan sova för att rensa huvudet. Hoppas du fått en god natts sömn nu och känner dig piggare.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack! Nej det är inte konstigt egentligen, men det känns alltid skönt när man kommer ur den där tröttheten. Gårdagen var otroligt seg och det kändes lite som "dagen efter" på något vis. Idag känns det bättre.
Igen. :-)
Tack!!
Kramar!