fredag, januari 06, 2012

Uppdatering

Natten gick bra. Lill-Skruttan hade dock feber när hon somnade. Och hon vaknade till ett par timmar efter att hon somnat. Men det har inte kräkts något mer här hemma iallafall vilket är skönt. Både M och jag har känt av våra magar lite. Inte ont utan mer ömt. Men som sagt, jag vet inte om det är på riktigt eller om det är vår fantasi som spelar oss spratt. Ingen av oss mår illa eller så, vilket är huvudsaken. M gick till jobbet i morse. Jag och Lill-Skruttan är hemma. Tycker hon verkar må bättre nu och febern är borta. Hon säger även att hon inte har ont i magen längre. Och hon har fått i sig lite mjölk och lite flingor. Så nu får vi se vad de närmaste timmarna visar efter att hon fått lite i magen. Hoppas det får stanna kvar där.

Fredagstemat får däremot vänta.

8 kommentarer:

Desiree sa...

Skönt att E mår bättre och verkar vara på bättringsvägen. Jag tror det är omöjligt att låta bli att känna och inbilla sig till viss del att man själv kanske inte är helt 100 om någon i familjen får magsjuka. Men jag fortsätter att hålla tummarna för att ni båda klarar er.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack! ja vi får se hur dagen utvecklar sig men jag hoppas också. :-)
Kram!

Annika sa...

Skönt.
OCH hoppas att NI slipper!
Kram!

Emma sa...

Skönt-hoppas hon kryar på sig helt och att ni slipper. Fy-magsjuka är det värsta jag vet!!

Saltistjejen sa...

Annika,
tack!


Emma,
ja det ÄR verkligen inte kul. Nu hoppas vi på bättringen dock. :-)

Monica sa...

Om hon gillar potatis så är mosad sådan med lite salt, hett vatten och olja i skonsamt för magen och mättande också när hungern kommer tillbaka. Mjölk är hårdsmält och inte det bästa för små magar som är oroliga.

Lotta sa...

Ja, hoppas ni slipper och att E mår bättre snart. Magsjuka är inte roligt, alls!!


Kram!!

Saltistjejen sa...

Monica,
tack!! det blev faktiskt potatismos till middag och hon åt en del vilket var bra! Tack!


Lotta,
ja jag tror vi kan pusta ut för denna gången eftersom vare sig jag eller M ännu blivit sjuka. Och Lill-Skruttan är definitivt på bättringsägen. :-)
Kram!