söndag, februari 26, 2012

Morgonsysslor

Söndagsmorgon. Lill-Skruttan vaknar runt halv niotiden. Vi går upp. Läser lite bok och sedan spelar hon lite på M's iPad. Dora's rimspel samt ett spel där man skriver bokstäver till olika ord. Hon älskar verkligen just att rimma och att skriva bokstäver just nu. Efter det vill hon rita. Här är morgonens teckningar. Jag tycker de var så fina och roliga att jag lägger ut dem här. Den första föreställer oss när vi har picknick i solen. Roligt just för att det är första gången jag ser henne rita solen med solstrålar! Den andra föreställer henne själv som bebis då vi tog hem henne från sjukhuset (neonatalen). Hon var så söt när hon berättade för mig vad hon ritade. Nu blir det snart bak! Men INTE semlor! Utan scones. Det blir nämligen vårt bidrag till dagens brunch med våra vänner!

Här är vi på picknick i solen! Från vänster: Lill-Skruttan, M och så jag.

Här är vi när Lill-Skruttan fick komma hem från sjukhuset för första gången. Från vänster: jag, LillSkruttan och M. Huset nere i vänstra hörnet är vårt hus, men hon insåg att jag inte skulle "fitta" där så då ville hon rita ett större. Det är huset uppe i mitten. Där fick vi alla plats! 

Hoppas ni alla har eller får en fin söndag!

9 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jag älskar de där teckningarna som skapas just nu från vårt håll också :) De är så fina och hjärtat bara växer när man ser de:)
Jag gillar det där lilla huset där all ska få "fitta"...hahaha...kunde inte låta bli!

Desiree sa...

Låter som en prefekt start på söndagen. RIktigt skön söndagmorgon. Scones är så gott. Ha en trevlig brunch idag.
Kram!

Sahra sa...

Jättefina teckningar. Jag ska också scanna in några. Molly producerar galet många teckningar. Vet inte riktigt vad jag ska göra av alla. Vi har köpt hennes första ''skolböcker''. Första lära skriva och räknaböcker så nu i sportlovsveckan blir det skola.

Emma sa...

Underbara verklighetskildringar av Lillisen! Underbart med scanner. Mina egna barnteckningar är en massa kartonger jag inte vet vad jag ska göra av...scanna in!! Os verk både scannas och sparas...

Lotta sa...

Underbart!

Önskar jag hade sparat mer av barnens alla teckningar.


Scones är så gott. Det ska bli mera scones här framöver ;)

Vi ses kanske på FB ikväll....

KRAM!!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
javisst är det helt fantastiskt vilken fantasi de har och hur bra de kan uttrycka den. Det ger även en otroligt bra insikt i hur de ser på många saker i sina liv och sin omgivning tycker jag! :-)
Haha och ja det är ju så att alla verkligen borde få fitta.....! ;-)
Haha!


Desiree,
ja det var det. Skön men nu känner jag mig lite trött. Det har varit en bra men ändå rätt intensiv dag.
Kram!!


Sahra,
tack! Ja det är så himla bra med scanner!
Kul med skolböckerna! Hoppas det blir ett bra sportlov då med dem! :-)Emma,
javisst är det kul! jag älskar att man får veta så mycket om hur hon tänker och känner när hon berättar om sina teckningar.
Kram!!


Lotta,
:-)

Katarina sa...

Mysig söndags morgon.

Saltistjejen sa...

Katarina,
ja det var det :-)
Kram!

Nenne sa...

Vad härligt! Alla får fitta i ert hus! Hjärtat svämmar över! Kram på er!