måndag, februari 13, 2012

Söndagen i Bilder

Här kommer lite fler bilder från gårdagen. En lång och innehållsrik söndag blev det. Gick upp runt halv sju på morgonen för att dekorera alla cupcakes som skulle med till konserten. Riktigt roligt faktiskt och jag blev himla nöjd. Konserten drog mycket folk. Vi räknade ut att det måste kommit drygt 300 personer vilket var mer än vi någonsin hoppats på. Super! Det var dessutom ett riktigt drag och folk jag pratade med efteråt var otroligt nöjda. Mina cupcakes gick åt i en rasande fart men vi hade iallafall tillräckligt vilket kändes bra. Vi var ju fler som bakat.
Så var alla färdiga.

Bari & The family Rock Band

Katherine (barnens lärare i "Movement") var självklart med på scen också! Hon dansade och gjorde rörelser till låtarna och fick igång barnen i publiken.

Katherine gör ett hjärta i sången "Hearts".

I filmsnuttarna nedan kan ni se hur kul publiken hade också.


Efteråt kom min kompis som jag träffade på Skrivkursen förra året. Hon hade med sig sin son eftersom de båda kommit till konserten. Det blev en fika här hemma efteråt och det var verkligen roligt att ses och prata lite. Barnen verkade ha kul tillsammans också. Vilket var roligt för Lill-Skruttan är normalt ganska blyg och ibland kan det ta en eller flera gånger innan hon tinar upp då hon träffar nya personer. Men de pladdrade på svenska med varandra och Lill-Skruttan visade sina leksaker. Alltid roligt nu att träffa andra svenska barn tycker jag. Så att Lill-Skruttan får prata svenska med andra barn och inte enbart med oss. Tack för att ni kom!!!

Här visar Lill-Skruttan sina leksaker för vårt besök.

På eftermiddagen gick vi ner i vårt Playroom och Lill-Skruttan härjade runt med sin kompis O i drygt en och en halv timme där nere. jag är så otroligt glad och tacksam för våra Playrooms! De är guld värda när man bor såhär trångt. Sedan blev det middag hemma och på kvällen byggdes det med Duplo. Lill-Skruttan och M byggde flygplan. Det Zoo hon och jag byggt tidigare på eftermiddagen togs isär och blev nu två plan. Det är skoj att hon verkar gilla Lego och Duplo så mycket tycker jag.Senare igårkväll var jag rätt mör. En lång dag var till ända. Nu är det ny vecka igen och denna veckan är det en del på gång. Imorgon har Lill-Skruttans dagis Valentine's Day Bake Sale. Så jag måste alltså sätta igång att baka igen idag. Tror jag ska göra ett lass svenska kanelbullar. Och ev lite cupcakes igen. De brukar gå åt. Vi får se vad det blir.

5 kommentarer:

Fröken fräken sa...

Wow vilka fina cupcakes, dom såg riktigt proffsiga ut. Kul med consert. Härliga bilder!
Kram!

finelinan sa...

Vilka snygga små cupcakes! Jag försökte göra glasyr till mina pepparkaksmuffins i julas, men det blev bara superrinnig... Det var förstås ingen variant med florsocker...

Saltistjejen sa...

Fröken Fräken,
tack!!
:-)
Kram!


finelinan,
å tack! Jag gjorde inte min egen glasyr kan jag meddela. Det hade jag aldrig vågat hahaha! Så jag köpte färdig. :-) Var också ett sätt att spara tid för det hade jag inte så mycket. ;-)
Lycka till nästa gång!

Lotta sa...

Vad trevligt ni haft det. OCH cupcaksen var de finaste jag sett!!!

Urläckra.

Jag hade ätit flera stycken om jag varit med ;)

Kram!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
tack sötis!
Kanske kan jag göra några sådana till dig om jag vet att du ska komma förbi på fika någongång?! :-)
Kram!!