söndag, februari 05, 2012

Tidigare idag

Såg det ut ungefär såhär hemma hos oss. Ett par timmar hade vi nämligen besök av två av Lill-Skruttans kompisar. M var på jobbet. Från början var det bara tänkt att O skulle komma, men sedan hörde våra vänner Familjen K av sig. Deras lilla Dotter är fortfarande på sjukhuset och de ville kunna gå dit båda föräldrarna ett par timmar under dagen. Så vi tog hand om R. Det hela gick bra men visst är det lite hålligång att ta hand om tre barn samtidigt. Det gick dock över förväntan. Och efter en dryg timme eller så kom både O's pappa och M tillbaka så då var det inga som helst problem. Efter både snacks och senare även lite mat var alla redo att gå ut på lekplatsen. Själv stannade jag inne och städade upp. Och pustade ut lite. Men det hade som sagt gått riktigt bra.

Om ni undrar vad alla leksaker gör på golvet så var de "en flod" och kartongen är en båt.

R roar sig och Tazo med Lill-Skruttans fläkt.


Nu är det Superbowl och vi ska förstås heja på New-York-laget The NY Giants! Vi blir dock ensamma här hemma, men det känns helt okej efter en rätt intensiv dag ska erkännas. Och vi hoppas alla att lilla Baby E (som väl egentligen inte är någon baby längre...) snart snart ska bli bra igen och få komma hem. Hon har varit på sjukhuset i flera dygn nu och det känns så jobbigt att veta vad våra vänner går igenom. Vi har alla trott att "imorgon, imorgon DÅ kommer hon säkert hem." Men nu har det gått såpass många dygn att det känns som om den där morgondagen väldigt gärna får komma någongång.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Tre barn samtidigt - då kan det vara skönt med soffhäng senare ;)

Vilka fina tavlor och foton ni har. Gillar!

Och nu är det Super Bowl. Ser bra ut so far.

GIants!!!

Kramar!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
det var rätt intensivt men det gick bra. Vi överlevde alla 4 plus katterna. ;-)
Men nu är det skönt att vara hemma bara vi faktiskt. Och The Giants då.
Tack för att du gilla våra tavlor. Det är mest Lill-Skruttan som "står för dem" samt M som har tagit fotona vi ramat in. Hur du nu lyckades se det haha!
Och matchen ser ju helt ok ut so far....
Kramis!