onsdag, februari 01, 2012

Tacksam!

Jag har varit så slarvig och dålig på att fota och visa alla presenter jag fått skickade till mig under de senaste månaderna sedan innan jul. Fy Fy Fy! Tanken har varit att jag skulle skriva ett blogginlägg om flera av de saker jag fått men sedan har det dragit ut på tiden och inte riktigt blivit av. Här kommer det iallafall. Och jag vill säga att jag känner mig oerhört TACKSAM för att NI skickar mig så fina fina saker!!! Jag blir Glad och Lycklig och Rörd av att ni tänker på mig och att ni tar er för att tänka ut vad ni ska handla, sedan verkligen gå och köpa sakerna och till slut även slå in och skicka dem till mig. Hela vägen hit på andra sidan Atlanten.

TACK TACK TACK och ÅTER TUSEN TACK!!!! 
Ni är bara BÄST!
(Och förlåt att det dröjt såhär evighetslänge innan det kom ett tack här på bloggen....)

En bra bit innan jul kom ett paket från Fina Marianne (Nya Äventyr). Med Favoritgodis till både mig och M. Samt en Nalle Puh tidning till Lill-Skruttan. Tillsammans med tidningen kom även en badboll i form av Nalle Puh. Den blev enormt uppskattad. Hon älskar bollar av alla de slag och ett tag ville hon t o m sova med denna. Men det sa jag den elaka mamman nej till. Tyckte inte det fanns tillräckligt med plats i vår säng för barn MED boll....


Strax innan jul kom även detta med posten. Tillsammans med en påse lösgodis (som tyvärr inte hann fotas innan den tog slut...) och även en påse te. Allt från Sötaste Nenne (Nyfiken Gul). 


Runt jul dök sedan även min Bloggjulklapp från Emmas Bloggjulkklapppsbyte upp i brevlådan! Det var Härliga Cecilia (Svengland) som skickat mig två nya iPhoneskydd. Tyvärr hade jag varit vag och det blivit ett missförstånd angående modell på min iPhone så de skydd jag fick var till en modell 3. Dock dröjde det inte länge efter att detta uppdagades förrän jag hittade ytterligare två nya iPhoneskydd i brevlådan. Denna gång passade de min iPhone 4. SÅ GULLIGT!!! Att skicka två nya!  

Med de första iPhoneskydden från Cecilia kom även denna extra lilla present till Lill-Skruttan. En tvättlapp med en "Ellaraptor" på. Jag blir så rörd av omtänksamheten. Lill-Skruttan blev otroligt glad för sin present! Dinosaurieälskare som hon ju är...!


Efter att jag klagat över att det var väldigt kallt att springa vissa morgnar nu under vintern kom de här ursköna (och snygga) fingerlösa yllevantarna till mig från Omtänksamma Olgakatt (Rund Plugg i Fyrkkantigt Hål). De är otroligt sköna men jag ska erkänna att jag inte sprungit så mycket med dem, utan har dem på mig när jag går ut och går som "vanligt". De känns liksom för fina för att svettas ner. Och jag har numera händerna inne i tröjärmarna när jag springer. Insåg att de hade tumhål så det går alldeles utmärkt! Det här gör ju att jag kan använda de sköna vantarna från Olgakatt mycket oftare. I stort sett varje gång jag går ut!


Mer från Olgakatt kom i denna påsen...


...innehållande dessa två karamellstrutar. En till mig och en till M! Ni kan ju gissa vilken av påsarna som var till vem...?!


Och så i förra veckan damp ytterligare ett paket ner i brevlådan. Från Mysigaste Petra (Petchie´s Adventures). Med två nya Bilpåsar (de snötäckta bilarna har vi redan hunnit sätta i oss och ååååå vad de var GODA!!! En NY FAVVIS för både mig och M faktiskt!), en påse te samt en fantastisk liten anteckningsbok för och om Bloggare!!



17 kommentarer:

Cecilia svengland sa...

Men det var ju inte JAG som skickade iPhone skalen...det var ju TOMTEN! :-)
Och jag skulle kunna mööörda för lite Punchknappar just nu.....!

Petchie75 sa...

Många fina presenter men de´t är du sååå värd, alllra finaste Saltis!! Och visst är de snöklädda bilarna superdupergoda! Kul att ni gillade dem. Som du nog märkte fick du och annika likadana paket ;-)
Själv har jag inte fått ngt paket i Emmas julklappsutbyte...
Stor kram

Mrs Clapper sa...

Wow vilken utdelning! Härligt! Tvättlappen var ju bara för söt!
Idag hade vi samma rubrik på dagens inlägg :)

Saltistjejen sa...

Cecilia,
haha JASÅ var det DET?!?!?!!! ;-) Ja då får jag ta och tacka Tomten då.
Haha, ang punchpralinerna så är de tyvärr slut slut slut vid det här laget....
Kram och Tack igen Gulle du!


Petea,
ååå vad du är gullig Petra!! Jag känner mig ändå väldigt rörd och blir varm i kroppen av att folk är så otroligt generösa och vänliga! :-) Din present var toppentoppen! Bilarna var helt otroligt goda!!! Och boken var så himla fin! :-) DEN ska jag skriva i! :-)
Vad konstigt med din julklapp (alltså den du skulle fått!) Har du kollat med Emma om vem som fick dig? Kanske kan hon höra ifall den personen skickat något. Hoppas julklappen inte kommit bort på posten bara.
KRAAM!


Mrs Clapper,
javisst var tvättlappen otroligt fin! Och jag är så GLAD över att jag har sådana fantastiska vänner och personer som läser min blogg!
Kul att vi hade samma rubrik idag också! Ska kolla in ditt inlägg nu.
Kramis!

Gnuttan sa...

Vilka snälla kompisar du har!! :-)

Saltistjejen sa...

Gnuttan.
ja man blir alldeles GLAD. Och jag är så tacksam över att det finns så många fina människor!
Kram!

Josefine sa...

Jösses. Hur många kilo har du gått upp? =)

Annika sa...

Ja, bloggkompsar rule!!
Alla gånger.
Marianne skickade till mig också, den gullisen. Och Petche skickade samma present till mig som till dig, ser jag. HON är ju för gullig!!!
OCH vilken fin julklapp du fick av Cecilia!!
GILLAR!!!
TOPPEN JU!!!
Olgakatts present så fin och GOD också!!
Jättekul att du lade upp alla så här i ett inlägg.

Kramar,
Annika

Saltistjejen sa...

finelinan,
hahaha förhoppningsvis inget. jag väger mig sällan så jag vet inte. Men det är ju inte så mycket godis ändå tycker jag. Vi delar ju på det jag och M och detta är det vi ätit sedan säg slutet av november. :-)
jag åt betydligt mer när jag bodde i Sverige och kunde få tag på godis varsomhelst! :-)


Annika,
jaaaa! Bloggisar är så himla BRA! Ni är så söta tycker jag! och det roligaste av allt är ju att så många av er gått från att vara "bara" bloggkompisar till att vara "riktiga" sådana!
:-)
KRAM!

KARLAVAGNEN sa...

Men kära du! Inte blir jag ett DUGG förvånad över att tomten och andra bloggare skickade presenter till dig. Du verkar ju vara så himla genomtrevlig och positiv, så det förvånar mig inte alls. Istället glädjs jag med er över alla fina gåvor av alla snälla tomte-nissar! :-)

Saltistjejen sa...

Karlavagnen,
men söta du!! Nu blir jag alldeles rörd igen! Vad gullig du är! :-)
Tack!!!
Kram!

Taina sa...

Hahaha, det tycker alltså inte mina läsare eftersom jag inte får något, dvs att jag skulle vara lika genomtrevlig och positiv! Jag får nog glädja mig åt att jag inte har så många läsare...eller nåt! Hahahaha! Men kul för DIG och jag avundsjuk? Tacka fan för det! Spara lite tills jag kommer på besök. Hihihi.

Kram kram!!!

Saltistjejen sa...

Taina,
japp precis så är det vännen!!! ;-) ;-)
Hahaaa!
EN av anledningarna till att du inte fick EN av presenterna jag fick här är ju att du inte var med på Bloggjulklappsbytet i julas! :-) Men till den här julen kanske Taina??
KRAAAM!

ExPIAtriate sa...

Ah vad mysigt med paket! Sant man uppskattar extra mycket nar man inte bor "hemma" och da de innehaller efterlangtat godis och annat trevligt! Postsystemet har i Dubai ar sa lojligt sa det finns inte ord, annars hade jag garna deltagit i julklappsbytet.
Kram!

Trillingnöten sa...

Vilka underbara vänner!! Det är ju fantastiskt vilken kärlek det finns :) Och såna där överraskningar blir man så glad av! oväntade och fantastiskt uppiggande! :)

Millan sa...

Oj vad roligt med presenter! Jatteskoj! Och sa gott med svenskt godis, jag blir supersugen. Det smakar ju annu battre nar man ater det utomlands :-).

Kram!

Saltistjejen sa...

ExPIAtriate wife,
ja man uppskattar det verkligen ENORMT mycket när man bor utanför Sverige tycker jag!
Trist att ni har så dåligt postsystem i Dubai!
Vad är det som inte fungerar bra?
Kram!


Trillningnöten,
ja det är fantastiskt! Och man blir så otroligt varm och glad av omtanken!
Kram!


Millan,
jaaaa svenskt godis. Det finns ju faktiskt inget godare!!!! I godisväg.... :-)
Kramar!